19 de setembre de 2020 19/9/20

El PSPV-PSOE de les Alqueries aplaudeix la incorporació del tercer metge al Centre de Salut

El PSPV-PSOE de les Alqueries aplaudeix la incorporació del tercer metge al Centre de Salut - (foto 1)

    El PSPV-PSOE de les Alqueries celebra la decisió de la Conselleria de Sanitat de dotar amb un tercer metge al Centre de Salut de la localitat. La candidata a revalidar l'alcaldia de la localitat, Esther Lara, assegura que “aquesta decisió és un avanç importantíssim per al nostre municipi. El govern del socialista Ximo Puig en la Generalitat ha demostrat el seu compromís amb les Alqueries i amb aquesta decisió es produirà un bon augment en l'alta qualitat de vida que ja tenen les veïnes i veïns de les Alqueries”.

    Amb aquest increment de plantilla, que es farà efectiu el 15 d'abril, les Alqueries se situarà per davall de 1.500 targetes SIP per facultatiu especialista en Medicina de Família i Comunitària. La Conselleria ha creat 307 places estructurals, ateses les necessitats de cada centre i no a les xifres mitjanes per departament, i ha impulsat una sèrie de mesures organitzatives, com la gestió de les agendes per part del propi professional, amb la finalitat que el temps destinat als pacients siga l'adequat i s'ajuste a les necessitats assistencials que requerisca cada cas.

    Lara conclou dient que “els governs socialistes tornen a demostrar una especial sensibilitat amb els problemes de les persones. Després d'una trista època on les retallades eren la tònica general, veiem com a poc a poc i dins de la mesura de les possibilitats, la Generalitat va facilitant el dia a dia de la gent. A més, es fa escoltant als que estem més prop de la ciutadania, ja que aquesta era una reivindicació que l'Ajuntament ha elevat a la Conselleria des de fa molt temps, que per fi s'ha aprovat i en 10 dies es podrà gaudir a les Alqueries”.

    Pujar