20 de gener de 2021 20/1/21

La Policia Local i la Guàrdia Civil denuncien a 10 persones per incomplir l'estat d'alarma a les Alqueries

La Policia Local i la Guàrdia Civil denuncien a 10 persones per incomplir l'estat d'alarma a les Alqueries - (foto 1)
  • La Policia Local també està controlant l'accés als supermercats del municipi Consum i Taula

La Policia Local de les les Alqueries juntament amb la Guàrdia Civil han denunciat a 10 persones per incomplir les normes de confinament des de l'anunci de l'estat d'alarma del passat 14 de març. L'alcaldessa, Esther Lara, demana la col·laboració de tota la ciutadania “perquè l'acció de cadascun de nosaltres és importantíssima per a acabar amb aquest virus que és un problema que ens afecta a tots. Hem de ser solidaris i responsables per totes aquelles persones que treballen per acabar amb aquesta pandèmia”.

Entre els treballs que està duent a terme la Policia Local també està el control de l'accés als supermercats del municipi Consum i Taula. Així mateix, col·labora amb el servei d'ajuda a persones majors impulsat per l'Ajuntament, repartint aliments i medicaments. Les persones interessades poden sol·licitar-ho telefonant al número 964 51 16 17 de 9.00 a 14.00 hores..

Cal recordar que les sancions lleus estan multades entre 100 i 600 euros, com per exemple retirar o moure tanques, elements fixos o mòbils que hagen col·locat les Forces i Cossos de Seguretat, i les greus d'entre 601 a 30.000 euros, entre les quals es troba la desobediència o resistència als agents de l'autoritat en l'exercici de les seues funcions. A més, les infraccions també poden comportar penes de presó.

 

Pujar