elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries exalten a Candela Jarque i la seua Cort d'Honor 2017

Les Alqueries exalten a Candela Jarque i la seua Cort d'Honor 2017
    Galeria de fotos
    Les Alqueries - Festes de la Segregació 2017 - Presentació Reina i Cort
    Les Alqueries - Festes de la Segregació 2017 - Presentació Reina i Cort
    MÉS FOTOS
    Les Alqueries exalten a Candela Jarque i la seua Cort d'Honor 2017 - (foto 2)
    Les Alqueries exalten a Candela Jarque i la seua Cort d'Honor 2017 - (foto 3)
    Les Alqueries exalten a Candela Jarque i la seua Cort d'Honor 2017 - (foto 4)
    Les Alqueries exalten a Candela Jarque i la seua Cort d'Honor 2017 - (foto 5)

    La passada nit el municipi de les Alqueries va donar inici a les seues festes de la Segregació amb l'exaltació de les joves Festeres del 2017. Un multitudinari acte en què els veïns de la localitat gaudeixen de la engalanada plaça de l'ajuntament, plena de flors, llum i bellesa.

    Passades les 21.00 hores, la corporació municipal va començar a recollir a les Dames de la Cort d'Honor; Ana Monfort Tarrazón, Maria Uso Ballesteros, Andrea Vicent Renau, Alba Bertolín i Mar Canós, que al costat dels seus acompanyants van desfilar pels carrers del municipi davant els seus familiars i amics, que igual que elles, emocionats, abrigallaven en aquest dia d'exaltació al gran seguici.

    Posteriorment, la Cort d'Honor va fer un alt en la seua desfilada per recollir a l'alcaldessa de la localitat, Esther Lara, a l'mantendor de l'acte, Rafa Moles i a les delegacions municipals convidades de la província de Castelló. A continuació, tots junts i amb la banda sonora de la Unió Musical Alqueriense, han anat fins a la casa de la Reina de les Festes del 2016, Ana Medel que acompanyada dels seus Dames d'Honor es preparen per acomiadar el seu magnífic any.

    Seguidament, la comitiva s'ha desplaçat fins al domicili de la gran protagonista. La nova representant del municipi per al 2017, Candela Jarque Capella, va sortir al costat de l'alcaldessa i el mantenidor amb un vestit meravellos. Natural i emocionada va partir amb la resta de la marxa fins a la Plaça de l'Ajuntament per donar inici a l'acte de la nit.

    Van iniciar la gala, amb un vídeo de les sis joves protagonistes, les Festeres del 2017. A continuació, van anar desfilant una a una fins l'escenari al costat dels seus acompanyants, dels qui van rebre la banda que les converteix en oficialment Dames de la Cort d'Honor. Una volta exaltades les cinc integrants, els assistents es van posar en peu per a rebre a la nova Reina de les Festes del 2017, Candela Jarque, va ser investida per l'alcaldessa, Esther Lara, al moment es van disparar els focs artificials adornant un nocturn cel primaveral a Alqueries.

    Saludant als assistents, agraïdes i pletòriques d'il·lusió les noves representants van esperar la pujada d'Ana Medel, la Reina de l'any passat qui lliuro la seua banda a la seua successora, més tard, les dames van seguir els seus passos repetint el procés.

    Les ofrenes florals, els obsequis, les dedicatòries, detalls... entre amics i associacions de la localitat tot era ben rebut en aquell escenari que es va omplir de presents, també per part de les delegacions municipals que van arribar des de tota la Província de Castelló amb les seues respectives Reines, les mateixes que acompanyaran a la jove Jarque durant el seu regnat.

    El mantenidor de l'acte, Rafa Moles, reconegut periodista valencià, natural de Alqueries també va pronunciar un discurs d'acord al moment, dedicat per a les protagonistes i per al municipi.

    L'himne va posar el punt final de la vetllada. Va ser llavors quan va arribar el torn dels comiats, una a una a les Dames de la Cort d'Honor i al seu Reina van abandonar l'escenari que va quedar completament buit i amb les flors com a única nota de color.

    Una volta finalitzat, es van realitzar els posats oficials amb la resta de delegacions, va ser quan la calor, que va afectar a més de un asistent, va causar un mareig a una de les dames en plena sesió de fotografíes. Posteriorment, tots els assistents i convidats van poder gaudir d'un deliciós refrigeri al jardí de la part posterior del consistori fins pasades les dos de la matinada.

    Com s'ha citat al principi de la nota, l'exaltació com en anys anteriors se celebra l'inici de les festes de la Segregació, del 17 al 26 de juny però no serà fins al 28 de setembre quan es celebren les festes patronals que es desenvoluparan fins al 8 d'octubre.

    comentaris 7 comentaris
    marieta estate queta
    marieta estate queta
    06/09/2017 11:09
    vesten

    fins que acabe amb el club ahí estará

    Pujar