23 d’octubre de 2020 23/10/20

L'Ajuntament de les Alqueries realitza millores en el pavelló poliesportiu

L'Ajuntament de les Alqueries realitza millores en el pavelló poliesportiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de les Alqueries realitza millores en el pavelló poliesportiu - (foto 2)

  L'Ajuntament de les Alqueries ha realitzat actuacions de millora en el pavelló poliesportiu de la localitat. El valor estimat de la inversió és de 100.000 euros, amb els quals es millorarà el seu aspecte i deficiències que presentava la instal·lació pública i la seua eficiència energètica. Florentino Bravo, regidor d'Esports, explica que “s'ha realitzat una obra per a poder posar plaques solars, que es posaran lligades a la modificació de crèdit del mes que ve. Amb elles obtindrem energia renovable, amb el que contribuirem en la lluita contra el canvi climàtic, sent més sostenibles, i alhora, suposarà un estalvi per a les arques municipals, ja que l'energia utilitzada provindrà del sol”.

  Entre les diferents millores que ja s'han dut a terme, destaca la nova pintura interior de l'edifici i s'ha substituït les bombetes i tubs antics per il·luminació led. “Aquest tipus d'enllumenat ja s'està implantant en altres municipis i contribueix a aconseguir una major eficiència energètica, reduint les nostres emissions de carboni. Sense oblidar que també ajudarà a disminuir la partida destinada a la il·luminació, açò ens permetrà que es puga destinar aqueixos diners a altres serveis i millores en la localitat”, afirma, Florentino Bravo.

  La pròxima actuació que es farà en el poliesportiu és la substitució les xarxes de les pistes polifuncionals adjuntes per unes noves. Així mateix, l'Ajuntament ha sol·licitat una subvenció amb la qual canviar la pista. “Una vegada concedida, haurem aconseguit millorar una de les instal·lacions esportives més utilitzades pels diferents clubs de la localitat i els propis veïns i veïnes. Volem que tots ells compten amb uns serveis de qualitat on puguen practicar esport”, conclou el regidor.

  Pujar