20 de setembre de 2020 20/9/20

Cs en la Diputació de Castelló insisteix en la falta de solucions a la Casa de la Cultura

Cs en la Diputació de Castelló insisteix en la falta de solucions a la Casa de la Cultura - (foto 1)

    La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de Castelló, Cristina Fernández, ha insistit en "la falta de solucions per part de les administracions a la Casa de la Cultura a Les Alqueries”. Així doncs, després d'una reunió amb el Vicepresident de la Institució Provincial, Vicent Sales, juntament amb el portaveu de Ciutadans en la localitat de Les Alqueries del Niño Perdido, Francisco Vicent, Fernández ha apostat per “acabar amb el despropòsit que suposa seguir amb un edifici abandonat i a mig fer, en el qual en el seu moment es van invertir molts recursos públics que a dia de hui han caigut en sac trencat”.

    En aquest sentit, Vicent ha traslladat al Vicepresident “la preocupació dels veïns i de Ciutadans davant l'estat de desistiment en el qual es troba aquest immoble històric”, al mateix temps que ha criticat “la falta de sentit comú de l'equip de Govern socialista en rebutjar l'ajuda de Diputació per a acabar La Casa de la Cultura destinada a una futura biblioteca en la seua primera fase”.

    Finalment, l'edil ha subratllat que "Cs ha sigut l'únic partit que ha volgut acabar amb la farsa i les mentides sobre aquest edifici impulsant mocions conjuntes en el Consistori, així com esmenes en els pressupostos de la Institució Provincial i de la Generalitat".    Pujar