31 d’octubre de 2020 31/10/20

Les Alqueries presenta unes festes que lluitaran contra el sexisme amb actes per a tots els públics

    L'Ajuntament de les Alqueries ha presentat el programa de les seues festes patronals que inclouen diferents novetats respecte als festejos del passat any. A més, dins de les celebracions el consistori durà a terme una campanya per a lluitar contra els abusos sexuals en la qual es repartiran 4.000 polseres amb el lema "A les festes patronals, ni sexisme ni agressions". D'aquesta forma, la regidora de Festes, Lorena Maure, ha volgut destacar que "des de la regidoria hem volgut aprofitar que la gent està en el carrer i celebrant per a arribar a un nombre major de persones. Volem que les festes de les Alqueries siguen un espai lliure d'agressions i de masclisme i transcórreguen amb la normalitat que és habitual, per açò iniciem aquesta campanya durant aquestes dates".

    El programa de les festes patronals de les Alqueries, que comencen aquest divendres 5 i es perllongaran fins al 14 d'octubre, està format per activitats de diferent tipus i per a tots els públics. Maure destaca que "hem inclòs una orquestra més el dilluns a la nit per a completar la programació. A més, quant als festejos taurins, el dissabte 13 al matí, s'exhibiran dos 'bous amb corda' més per un nou recorregut del centre del poble, sumant-se als tradicionals actes com el tancament o el 'bou amb corda' del dilluns. I també, podem destacar que enguany, després de les paelles, actuarà el grup Golden Apple Quartet" El llibre de festes es pot arreplegar, a partir del dimarts 2 d'octubre, de 9h a 14h al Registre de l'Ajuntament, i a la vesprada a la Casa de la Música i la Dansa (MiD), de 17h a 20h o també es pot obtenir en versió digital en l'apartat de festes de la pàgina web de l'Ajuntament.

    La regidora de festes, Lorena Maure, explica que "hem tractat que hi haja diferents opcions perquè tothom gaudisca de les festes, acudint als actes que més li interessen. Esperem que siga una molt bona setmana i que els carrers s'òmpliguen de gent i d'alegria com tots els anys" i conclou que "des de l'Ajuntament volem agrair la col·laboració de les penyes i diferents col·lectius en l'organització d'activitats durant la setmana de festes perquè totes i tots les veïnes i veïns passen unes bones festes".

    Pujar