23 d’octubre de 2020 23/10/20

Les Alqueries ofrena a la seua Patrona

Les Alqueries ofrena a la seua Patrona - (foto 1)
  • La localitat castellonenca ha viscut un cap de setmana amb moltes activitats encara que la més especial i multitudinària ha sigut l'ofrena floral a la seua patrona

Galeria de fotos
Les Alqueries - Festes Patronals - Ofrena
Les Alqueries - Festes Patronals - Ofrena
MÉS FOTOS
Les Alqueries ofrena a la seua Patrona - (foto 2)
Les Alqueries ofrena a la seua Patrona - (foto 3)
Les Alqueries ofrena a la seua Patrona - (foto 4)
Les Alqueries ofrena a la seua Patrona - (foto 5)
Les Alqueries ofrena a la seua Patrona - (foto 6)
Les Alqueries ofrena a la seua Patrona - (foto 7)
Les Alqueries ofrena a la seua Patrona - (foto 8)

Ha sigut un cap de setmana molt intens a Les Alqueries. Són els primers dies de Festes Patronals i açò es respira en l'ambient. Tancaments, vi i tapes en el mesó del vi, bou embolat, volta popular amb bici, orquestres, concurs de paelles i ofrena. Són solament alguns dels actes que han pogut gaudir els veïns de la localitat castellonenca.

Així el dissabte els actes han començat ja al matí amb el tancament de sis bous cerrils al que li han seguit l'obertura de la fonda del vi i l'exhibició d'un bou cerril. Ja a la nit han hagut bous embolats i bona música de la mà de l'orquestra Eufòria.

El diumenge ha sigut una jornada molt especial amb també molts actes com una volta amb bici o un concurs de paelles encara que, sens dubte, el més esperat ha sigut la tradicional ofrena de flors a la Virgen del Niño Perdido. Un solemne acte que ha començat en el carrer Major i que, organitzat per la penya 'Kin Folló', ha reunit a multitud de persones amb representants municipals i d'estes festes. La jornada ha acabat amb un concurs de paelles per a recobrar forces després de dos intensos dies.

Pujar