elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries celebrarà les festes de la Segregació del 19 al 27 de juny

Festes de la Segregació 2020
Festes de la Segregació 2020
  • Exposicions, monòlegs, jocs tradicionals, actuacions musicals i els actes institucionals conformen la programació de 2021

MÉS FOTOS
Les Alqueries celebrarà les festes de la Segregació del 19 al 27 de juny - (foto 2)
Les Alqueries celebrarà les festes de la Segregació del 19 al 27 de juny - (foto 3)
Les Alqueries celebrarà les festes de la Segregació del 19 al 27 de juny - (foto 4)

Les Alqueries celebrarà les festes de la Segregació del 19 al 27 de juny, amb totes les mesures sanitàries contra el covid donada la bona evolució de la pandèmia en el municipi. Encara que "no podrem viure les festes com ho fèiem abans", ha explicat l'edil de Festes, Lorena Maure, però "sí que podem fer un pas més i gaudir-les respectant mesures de seguretat”.

Per part seua, l'alcaldessa, Esther Lara, i la regidora de Festes han confirmat que “es mantindran els actes institucionals del dia gran del nostre poble com la missa d'Acció de Gràcies per a commemorar el XXXVI aniversari de la Segregació, l'ofrena al ‘Monòlit’, el tret dels 36 tronadors i la mascletà que ja formen part de la tradició local”.

A més, s'han organitzat actes culturals per als veïns de les Alqueries de totes les edats. Hi haurà exposicions de pintura, jocs tradicionals per a xicotets i majors, projecció de fotos antigues de l'Església del Replà, monòlegs, actuacions teatrals i diverses actuacions musicals a càrrec d'artistes que homenatjaran cantants mítics dels últims anys com Joaquín Sabina, Mónica Naranjo, Ana Belén, Victor Manuel, Miguel Ríos i Joan Manuel Serrat, expliquen Lara i Maure des de l'Ajuntament de les Alqueries.

Per a mantenir totes les mesures de seguretat i garantir que els assistents puguen gaudir de les festes, serà necessari reservar amb anterioritat a través del portal Evenbrite per a acudir a alguns dels actes programats. Per a aquelles persones que no els siga possible obtenir l'entrada per Internet, “l'Ajuntament posa a la seua disposició un servei d'ajuda en el Registre, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00”, explica Lara. A més, conclou l'alcaldessa, “s'informarà de totes les activitats amb temps a través dels canals de comunicació oficials del consistori perquè ningú es quede sense festes de la Segregació”.

Pujar