elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries celebra este dissabte el Dia del Llibre amb una jornada repleta d'activitats dirigides a tots els públics

Les Alqueries celebra este dissabte el Dia del Llibre amb una jornada repleta d'activitats dirigides a tots els públics
  • La programació, que es desenvoluparà de 10.30 a 13.30 hores, inclou tallers i activitats dirigides als més xicotets, una àmplia varietat de llibres i la presència d'escriptors/as

Les Alqueries celebrarà dissabte que ve 20 d'abril la Festa del llibre. Una jornada cultural, organitzada per l'Ajuntament en col·laboració amb entitats i comerços del municipi, que comptarà amb activitats infantils de promoció de la lectura, una exposició de llibres i la participació de diferents autors.

Els jardins de l'Ajuntament acolliran el dissabte, de 10.30 a 13.30 hores, la Festa del llibre amb una variada programació dissenyada per a fomentar l'interés per la lectura i l'escriptura en persones de totes les edats. Durant el matí se celebraran un taller de manualitats, un contacontes titulat “Xiquets del món”, un concurs de dibuix i es realitzarà una animació amb xanques a càrrec de l'artista Marta Martín (al costat de l'alumnat de sisé de primària). A més d'una àmplia varietat de llibres, esta jornada cultural es completarà amb la presència dels autors locals Pepe Llopis i Carmela Rufanges, i les escriptores Gloria Alagarda i Sheila Castillo, convidades pel AFA del CEIP Pintor Sorolla.

La Festa del Llibre 2024 de les Alqueries ha comptat amb la participació del Casal Jove, la Biblioteca municipal, la Llibreria Bonretorn, la Floristeria Mariola, la AFA CEIP Pintor Sorolla i la AFA escoleta infantil.

Pujar