elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE de les Alqueries lamenta l’ús partidista del PP sobre el canvi de model de recollida de residus

  • Esther Lara explica que “el govern municipal canvia el sistema PaP encara que este complia amb l’augment de reciclatge i disminuïa els residus a l’abocador”

El PSPV-PSOE de les Alqueries lamenta l’ús partidista que està fent el Partit Popular del canvi de model de recollida de residus. “El govern municipal canvia el sistema PaP que estava complint amb els seus objectius. Ha augmentat el reciclatge al municipi i les Alqueries envia menys residus a l’abocador. Estes dos millores són ineludibles perquè el poble no haja de pagar les sancions per incomplir amb la normativa. A més, es podria traslladar una reducció en l’impost a qui menys residus generara.”

Lara agraeix que “tanta gent, molta de la qual estava en contra de la recollida porta a porta en un principi, després d’un any de funcionament haja vist que és una forma molt positiva de recollida i que, a més, contribuix de forma molt notable a millorar les xifres de reciclatge, per tant, ens ajuda a ser més sostenibles i tindre un millor planeta” i afegix que “la població ha presentat 232 al·legacions, per les quals, no hem hagut de fer campanya en meitat d’una orquestra o anar tocant a les portes de les cases per a recollir unes sigantures, tal i com sí que va fer el Partit Popular, si no que ha segut la pròpia ciutadania qui ha mostrat l’interés per mantindre el sistema que per un capritx de l’actual equip de govern s’eliminarà a les Alqueries”.

La portaveu socialista finalitza dient que “nosaltres anem a seguir treballant per a portar la veu de les veïnes i veïns al plenari municipal i a l’Ajuntament, perquè en menys d’un any, l’alcalde, Antonio Gil i el Partit Popular han demostrat que van a governar d’esquenes a la gent, sense tindre en compte l’opinió de ningú que no siga del seu partit. Pensem que hi ha una altra forma de fer política i anem a lluitar perquè siga així, tal i com hem vingut demostrant sempre a les Alqueries”.

Pujar