elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de la Vall promet un accés digne per al barri Carmaday amb participació i diàleg

El PP de la Vall promet un accés digne per al barri Carmaday amb participació i diàleg
  • L'edil del PP en la Vall, Marga Marco, defensa als veïns que el passat cap de setmana es van mobilitzar contra un pla de rotondes que crea més trànsit i provoca inundacions

El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha reivindicat hui en el barri Carmaday l'escolta activa i la participació que permeta reformar els accessos a aquest grup residencial de la localitat amb “sentit comú i diàleg amb els veïns”. Ha sigut Marga Marco, regidora del PP, l'encarregada de posar-se al costat d'uns ciutadans “que porten cinc anys reclamant que se'ls escolte i que hui, lamentablement, continuen sentint-se menyspreats”.

Des del PP de la Vall, “volem dir-los que no estan solos. Que les seues demandes són les nostres, i que quan governem garantim una participació que hui ja donen per perduda”. Perquè la setmana passada els veïns d'aquest barri es van manifestar perquè el PSOE escoltara unes demandes que venen des de lluny. “Volen uns accessos dignes per al seu barri, no rotondes que els han generat inundacions que abans no existien i un increment del trànsit pesat per la zona”, ha recordat la regidora. “I és possible perquè just la parcel·la del costat està expropiada per a aquest fi”, ha matisat.

En aquest sentit, assenyala Marco, “l'Ajuntament de la Vall té molt a dir, perquè si bé és la Generalitat Valenciana la competent en aquest projecte, és el consistori l'organisme més pròxim al ciutadà i al qual els veïns reclamen que intercedisca per ells”. Un prec que es prolonga des de fa mitja dècada i que “segueix sense ser solució per al controvertit projecte de les rotondes”.Amb mobilitzacions, pancartes i protestes i indignació, els veïns reclamen el trasllat de les glorietes en favor “d'un accés que dignifique el barri”. “El projecte actual és un absolut nyap que ha ocasionat problemes, maldecaps i constata el fracàs d'unes polítiques, les del PSOE, que amb la seua negativa a escoltar ens condueixen al fracàs”.

Les rotondes s'han rectificat fins a tres ocasions per diferents motius. Dimensions no ajustades al trànsit rodat, inundacions que abans no existien i ara generen problemes entre els residents, inseguretat i perill per als habitatges que estan situades just al costat de les glorietes.

“En definitiva, un projecte que es va forjar sense consens i ha generat indignació i malestar. El que des del Partit Popular garantim atendre i resoldre perquè som l'única alternativa responsable i assenyada que, des de la humilitat i el treball, assegura diàleg i participació als ciutadans. Estem preparats i il·lusionats amb poder demostrar-ho als nostres veïns”, ha conclòs la regidora del PP.

Pujar