2 de desembre de 2020 2/12/20

La Vall d'Uixó: compte arrere per a pagar per l'ús de les instal·lacions esportives municipals

La Vall d'Uixó cobrarà per practicar esport a partir de l'1 de gener de 2021
La Vall d'Uixó cobrarà per practicar esport a partir de l'1 de gener de 2021
  • El BOP ha publicat aquest dissabte la nova taxa aprovada pel govern municipal

  • Les tarifes van des de 10 o 15 euros anuals per als abonats i fins als 154 euros per a ús individual o col·lectiu

Faltant dos mesos perquè entren en vigor les tarifes per a l'ús de les instal·lacions esportives municipals de la Vall d'Uixó, el Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat l'acord del ple pel qual els vallers hauran de pagar per a practicar esport la seua ciutat.

Les noves tarifes entraran en vigor el pròxim 1 de gener de 2021, van comptar amb el suport en el ple de setembre de l'equip de govern que lidera Tania Baños. Per a gaudir de les instal·lacions esportives públiques, serà necessari comptar amb el ‘Carnet d'Esportista’, per a accedir a la Pista d'Atletisme Vicente Arzo, a l'Estadi Municipal José Mangriñán, el Poliesportiu Municipal, Vallpala, la instal·lació municipal de la Moleta, la piscina municipal coberta i les instal·lacions d'esports urbans com el Skate Park i el tir amb arc.

Les tarifes van des de 10 o 15 euros anuals per als abonats i fins als 154 euros per a ús individual o col·lectiu.

Així mateix, l'ordre de prioritat d'ús per a les instal·lacions esportives seran clubs, escoles o associacions esportives de la Vall d'Uixó; empreses privades per a ús puntual amb un màxim de 30 dies naturals; els usuaris i abonats del Carnet d'Esportista que residisquen a la Vall d'Uixó; els que disposen del Carnet però que no siguen residents de la Vall d'Uixó; els grups no federats amb residència a la ciutat i, finalment, un usuari individual, club o escola esportiva sense residència a la Vall d'Uixó.

El preu del carnet serà de 15 euros anuals per als majors d'edat i de 10 euros anuals per als menors i majors de 65 anys, persones desocupades, pensionistes, persones amb diversitat funcional i famílies nombroses.

A més, s'obtindran descomptes en els programes d'activitats físiques per a la salut, com són la gimnàstica de manteniment i la iniciació al running, i en les reserves a les pistes de pàdel o de frontó, així com a les jornades i esdeveniments que s'organitzen.

Pujar