elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Salvador: “Refan una part de les obres del Carmaday que encara no estan acabades”

Salvador: “Refan una part de les obres del Carmaday que encara no estan acabades”
  MÉS FOTOS
  Salvador: “Refan una part de les obres del Carmaday que encara no estan acabades” - (foto 2)

  Les obres d'accés al barri Carmaday segueixen generant polèmica. A les crítiques dels veïns, empresaris del vial de servei i usuaris de la CV-230 cal sumar que ahir l'empresa va començar a picar i refer una part de l'obra que ja estava construïda, la qual cosa suposarà més despesa de diners públics. Tot açò ocorre mentre l'alcaldessa Tania Baños, que guarda silenci i no escolta als veïns de Carmaday, segueix sense visitar les obres que porten més de dos mesos en marxa.

  El Partit Popular de la Vall d’Uixó s'ha fet ressò de les denúncies que alguns veïns han traslladat a través de l'Espai de Participació. Així, els regidors del PP han comprovat in situ la realitat de l'actuació que està duent a terme la Conselleria d'Obres Públiques que dirigeix la vallera Maria José Salvador.

  La regidor Olga Salvador ha assegurat que “açò és símptoma de la improvisació i el poc consens a l'hora de realitzar aquestes obres que van començar sense consens, sense pactar amb els veïns i empresaris de la zona”. En aquest sentit ha recordat que molts d'ells s'han acostat al PP a través de l'Espai de Participació i s'han mantingut diverses reunions.

  Fins i tot els empresaris van presentar un escrit a l'alcaldessa Tania Baños perquè sol·licitara a la Conselleria que paralitzara les obres fins que arribaren a un acord. Però “no han obtingut cap resposta”.

  És més, el PP va sol·licitar còpia del projecte i de l'informe de la Policia Local i “tampoc ens ho ha facilitat el tripartit”. Per açò, l'edil Olga Salvador denuncia una “total opacitat i falta de transparència de l'equip de govern i de la Conselleria”.

  L'alcaldessa solament ha mantingut, en tot aquest temps, una reunió amb els veïns i va anar per a presentar unes obres que després, segons els afectats, no es corresponen amb el plànol que els van presentar. Per açò, des del PP han demanat a Tania Baños i a María José Salvador que trepitgen més el carrer “perque si s'hagueren acostat, hagueren parlat amb els veïns i empresaris i aquesta obra, possiblement, no seria un desastre”.

   

  Pujar