elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les rotondes de Carmaday, un problema que persisteix més de cinc anys després

Les rotondes de Carmaday, un problema que persisteix més de cinc anys després
  • Els veïns d'aquest barri de la Vall d'Uixó exigeixen una solució immediata

Més de cinc anys porten esperant els veïns de Carmaday i les empreses de la zona una solució a una rotondes que, lluny de ser un accés digne a aquest barri de la Vall d'Uixó, s'han convertit en un maldecap.

Més que un accés, les rotondes han convertit la zona en un Scalextric. Els autobusos tenen seriosos problemes per a passar, els vehicles passen pegats als habitatges, i els camions de gran tonatge tenen prohibit el pas per la zona.

El “nyap” com els propis veïns van qualificar l'obra va haver de ser refeta poc temps després quan els vehicles grans es van quedar embussats. Els veïns van col·locar pancartes i van exigir que les rotondes es construïssin en els terrenys que sobre l'any 2000 van ser expropiats per l'Ajuntament de la Vall d'Uixó.

Nombroses han estat les queixes rebudes i malgrat les mobilitzacions veïnals, les reunions amb l'Ajuntament de la ciutat i que la consellera que va dissenyar i va executar el projecte és de la Vall d'Uixó, el projecte no s'ha mogut gens.

Ara els veïns del barri Carmaday han anunciat una jornada lúdica però també reivindicativa per a exigir una solució per a les rotondes perquè “amb la pandèmia tot es va quedar paralitzat”, explica el president Iván Felipe, qui assenyala que “les rotondes continuen ocasionant molèsties” atès que és una zona amb molt de trànsit i “els vehicles entren gairebé dins del barri”.

“Volem que la Generalitat respongui i modifiqui les rotondes”, assegura perquè “lluny de construir una zona que aïlli el barri de la carretera, ens han ficat el trànsit al costat dels habitatges”.

L'acte reivindicatiu serà aquest dissabte 11 de juny a les 17.00 hores al parc central del barri.

Si tens alguna informació, foto o vídeo interessant del teu municipi, pots posar-te en contacte amb ELPERIODIC.COM escrivint un missatge privat a través de les nostres xarxes socials en Facebook, Instagram i Twitter, escriure al correu hola@elperiodic.com o via Whatsapp a través del número 682 03 06 02.
Pujar