elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Pacte per l’Ocupació de la Plana Baixa es suma a Destaca en Ruta

El Pacte per l’Ocupació de la Plana Baixa es suma a Destaca en Ruta

  El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa, presidit per l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, i dirigit per Mónica Bou, no només col·laborarà amb el comitè organitzador de la fira Destaca per a l’organització de la segona edició de ‘Destaca en Ruta’, que es durà a terme en la Vall d’Uixó els propers dies 19 i 20 de setembre, sinó que formarà part del Comitè Organitzador de la fira d’ara en avant.

  La fira Destaca, iniciada en 2014 per l’Ajuntament de Vila-real i la Càtedra d’Innovació Ceràmica ‘Ciutat de Vila-real’ de la Universitat Jaume I, i que conta ara amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i altres entitats i empreses, s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència a la Comunitat Valenciana quant a transferència científica, tecnològica i d’innovació.

  La versió “en ruta” es una versió itinerant de la fira, que apropa la ciència a la ciutadania i a les empreses. En paraules del catedràtic Juan B. Carda, president del Comitè Organitzador i fundador de la fira, “Destaca en Ruta neix amb l’objectiu de dinamitzar territoris a través de la innovació i la transferència científica i tecnològica”, qui continua explicant “ja que és urgent aconseguir un futur més sostenible, protegir el planeta i treballar per construir una societat del coneixement basada en la transferència i en la cooperació d’entitats i empreses”.

  Per la seua banda, Baños ha destacat que “és important crear sinergies i sumar aliats per a treballar conjuntament pel progrés del nostre territori”, en referència a la incorporació del Pacte Territorial de la Plana Baixa i de noves empreses “que són ja un referent en innovació i aplicació de les tecnologies i des de la seua visió poden aportar molt als altres participants”. La celebració d’este esdeveniment a més suposa “posicionar a la nostra ciutat al capdavant d’estos valors i donar-li un impuls al nostre teixit econòmic i social, en la línia del que estem treballant des de l’equip de govern”.

  A la reunió, que s’ha dut a terme a les dependències de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, han assistit també altres membres del comitè i s’han tractat temes organitzatius per l’edició de setembre, que ja ha començat a rebre inscripcions de participants a través de la pàgina web feriadestaca.es i ha confirmat alguns patrocinadors més, com ara Facsa, que participarà en 2019 com a Silver Partner de la fira Destaca en Ruta.

  Pujar