12 de desembre de 2019 12/12/19

El PP ofereix un pacte a Tania Baños per a "exigir" a Ximo Puig que salde el seu deute amb la Vall

El PP ofereix un pacte a Tania Baños per a "exigir" a Ximo Puig que salde el seu deute amb la Vall - (foto 1)
  • Herminio Serra, regidor del PP, anima a l’alcaldessa a defensarels drets dels veïns en lloc de amagar la irresponsable gestió de les sigles del seu partit

“Estem ací per a defensar els drets dels valleros i per açò hem d'exigir a Ximo Puig que pague els més de 13 milions d'euros que li deu als nostres veïns”. Herminio Serra, regidor del PP en la Vall, ha anunciat aquest matí un pacte contra l'asfíxia econòmica que el Consell imposa a la Vall. “Tania Baños té l'oportunitat de situar-se al costat dels veïns, defensant els seus drets, o de seguir maquillant els comptes i protegir les sigles del seu partit, el PSPV”.

Serra ha recordat que el Grup Municipal del Partit Popular ha reclamat de forma reiterada a l'alcaldessa “informació relativa al deute del Consell amb la nostra localitat”. Lamentablement, ha considerat el regidor, “en lloc d'obtenir col·laboració i informació directa, hem obtingut opacitat i maquillatge”.

Des del passat 4 de setembre, última data en la qual Serra va sol·licitar formalment en ple informació relativa al deute, “esperem una resposta que no arriba”. Una mostra, en opinió de l'edil, “que constata que l'alcaldessa prefereix ocultar un deute que estem pagant tots els veïns en lloc de plantar-li cara al seu partit perquè deixe de castigar a la nostra població”.

“Li donem l'oportunitat de treballar per la Vall. Perquè Tania Baños hauria de situar-se al costat dels veïns en lloc defensar les sigles del seu partit, el mateix que està aplicant retallades i minvant serveis”. De fet, tal com ha considerat Serra, “nosaltres anem a exigir que les polítiques irresponsables de Sánchez i de Ximo Puig deixen de restar qualitat de vida als valleros”. Perquè, segons ha declarat, “l'Ajuntament de la Vall està endeutat per culpa d'un PSOE que no paga les subvencions que anuncia ni autoritza les transferències que per dret li corresponen a la nostra localitat”.

El Partit Popular de la Vall “és l'únic partit que garanteix la defensa dels valleros. I anem a seguir fent-ho per més obstinació que Tania Baños dedique a maquillar els comptes. Perquè per a nosaltres, els veïns de la Vall són el primer i és a ells als quals hem de prestar servei”.

ocultar
El PP ofereix un pacte a Tania Baños per a "exigir" a Ximo Puig que salde el seu deute amb la Vall
Pujar