elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nous brots de covid a Vila-real, la Vall d'Uixó i Nules

Nous brots de covid a Vila-real, la Vall d'Uixó i Nules
  • Aquestes tres localitats han registrat diversos brots de covid en l'últim mes

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat tres nous brots a la província de Castelló. Concretament els focus de contagi s'han produït a Vila-real, Nules i la Vall d'Uixó amb cinc persones positives en coronavirus en cadascun d'ells.

Els brots de Nules i Vila-real són d'àmbit social i el de la Vall d'Uixó s'ha produït en l'àmbit laboral.

Cal recordar que el brot de la Vall d'Uixó és el segon consecutiu en aquesta setmana i en l'últim mes ja són cinc els brots de coronavirus que s'han registrat en aquesta localitat de la Plana Baixa.

Excepte el brot d'avui, la resta han sigut de origen social, amb onze contagiats, dotze, tres i set.

Actualment, la Vall d'Uixó té 44 casos actius de covid i una incidència de 138,98 casos per cada 100.000 habitants. Això suposa un augment de 9 casos positius en l'última setmana. Des de l'inici de la pandèmia s'han contagiat per coronavirus 2.292 persones i 31 han perdut la vida.

En el cas de Nules, es tracta del cinquè brot de covid en l'últim mes amb cinc contagiats -avui-, quatre, deu, quatre i sis. D'ells, tres han sigut d'origen social i dos laboral.

Nules té actualment 33 casos actius de covid i una incidència de 251,85 casos per cada 100.000 habitants. Des de l'inici de la pandèmia s'han contagiat per coronavirus 1.110 persones i 18 han mort.

El brot comunicat avui per Sanitat a Vila-real és el tercer de l'últim mes i, d'àmbit social, deixa cinc persones contagiades per covid. Els altres dos han sigut d'àmbit laboral i social, amb 14 contagiats totals.

Vila-real té actualment 31 casos actius de covid i una incidència de 60,91 casos per cada 100.000 habitants. Des de l'inici de la pandèmia s'han contagiat per coronavirus 3.764 persones i 82 han mort.

Pujar