17 de gener de 2021 17/1/21

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ofereix decoració nadalenca gratuïta als comerços

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ofereix decoració nadalenca gratuïta als comerços - (foto 1)
  • Este dijous i divendres podran replegar els 2,5 metres de moqueta roja i una planta nadalenca per als aparadors

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó aposta un any més per la decoració nadalenca unitària dels comerços de la localitat, que consisteix en una moqueta roja de 2,5 metres i una planta nadalenca, ambdós elements finançats per la Regidoria de Comerç. Els comerços podran replegar el tiquet necessari per a rebre la decoració el dijous 12 i divendres 13 a la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació (Avinguda Jaume I, 34) en horari de 09.00 a 14.00 hores.

«Aquesta iniciativa es va iniciar l’any passat i hi van participar més de 300 comerços del municipi, i té l’objectiu de què tots els aparadors de la ciutat lluïsquen una mateixa decoració durant aquestes dates tan assenyalades», explica el regidor de Comerç, Jorge Garcia, qui assenyala la importància de què la ciutadania realitze les seues compres nadalenques en els petits comerços de la Vall d’Uixó: «és la via ideal per a moure la nostra economia i perquè els diners es queden en la ciutat».

«Convidem a tots aquells comerciants que van participar l’any passat en la decoració unitària nadalenca a què ho tornen a fer enguany, i tots aquells comerços que encara no s’han adherit, són a temps de presentar les dades necessàries en la Regidoria de Comerç», destaca el regidor.

Pel que fa a la Campanya Comercial de Nadal, que es presentarà el pròxim divendres 13 de desembre, el regidor avança que es tracta d’una campanya dirigida a fomentar les compres en el Mercat Municipal i en el petit comerç i estarà enfocada als més menuts de la casa.

Pujar