elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó aporta 27.500 € a Creu Roja per al seu pla d’intervenció social

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó aporta 27.500 € a Creu Roja per al seu pla d’intervenció social
  • El conveni amb l’entitat social serveix per a realitzar programes d’atenció urgent a les necessitats bàsiques, a majors i a situacions d’emergència social

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha signat el conveni anual de col·laboració amb Creu Roja, pel qual aporta 27.500 € a l'entitat social que es destinaran íntegrament al seu pla d'intervenció social, que actua en tres contextos: atenció urgent a les necessitats bàsiques, atenció a majors i atenció en situacions d'emergència social.

La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha explicat que un dels aspectes en els quals més s'ha treballat és en la coordinació entre les dues entitats per a no solapar tasques: "aquesta col·laboració és necessària perquè els esforços que fem tant des de l'Ajuntament com des de Creu Roja siguen més beneficiosos".

"Estem molt satisfets amb el treball que està realitzant l'assemblea local perquè desafortunadament hi ha moltes persones que no tenen cobertes les seues necessitats bàsiques", assenyala Artero.

El pla d'intervenció social de Creu Roja fa front al repartiment d'aliments, ajudes a l'ocupació i al pagament de subministraments bàsics, els programes 'Èxit escolar' i 'Desdejunis i berenars saludables' en diferents col·legis de la ciutat, ajudes per a l'adaptació d'habitatges de persones majors i cobertura de situacions d'emergència social, entre altres.

Aquest conveni "ens ajuda a cobrir qüestions a les quals com a administració pública no podem arribar", ha afirmat la regidora. Per això ha agraït la col·laboració i predisposició de la direcció local de Creu Roja i ha destacat "la gran labor que realitza el voluntariat que dedica el seu temps a ajudar als altres de manera altruista".

Pujar