elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Herminio Serra dissenya una taula del comerç per a donar veu als autònoms i garanteix el reforç de patrulles nocturnes de la Policia Local

Herminio Serra dissenya una taula del comerç per a donar veu als autònoms i garanteix el reforç de patrulles nocturnes de la Policia Local
  • Recorre els establiments del Mercat Municipal i lamenta la fugida de clients i caiguda d'ingressos per a uns professionals afectats per les obres imposades pel PSOE. “Volem garantir que les seues demandes són tingudes en compte”, assenyala

  • Assenyala la necessitat de crear “nous bons que donen la benvinguda als nous valleros amb un xec de 150 euros a gastar en comerços locals”

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de la Vall, Herminio Serra, ha presentat hui en el Mercat Municipal la bateria de mesures dirigides a recuperar el múscul comercial del municipi. Ho ha fet a l'entorn d'aquesta instal·lació on “unes obres imposades pel PSOE i sense cap planificació estan provocant la caiguda d'ingressos dels establiments per la fugida de clients”.

Per a Serra, “és urgent recuperar el lideratge que en matèria de teixit comercial hem perdut” perquè el PSOE “ha convertit a la Vall en una ciutat dormitori”. “I nosaltres volem recuperar la llum d'aquesta localitat per a recuperar el referent que és en matèria comercial”.

Per a aconseguir-ho, Serra ha anunciat la constitució d'una taula del comerç local en la qual els professionals “tinguen veu i també tinguen vot”. “La seua implicació en la presa de decisions de caràcter municipal és fonamental per a no llastrar amb això les oportunitats de la nostra ciutat”. I per això, “reforçar la seguretat és vital”. “És necessari reforçar les patrulles nocturnes de la Policia Local perquè no és assenyat que hi haja només un equip vigilant la nostra localitat”. En les últimes setmanes s'han registrat robatoris en negocis “i aquestes situacions han d'atallar-se amb eficàcia i amb la implicació dels afectats”.

En paral·lel, Herminio Serra anuncia la creació d'un nou bo comercial de 150 euros per a “donar la benvinguda als nous valleros amb un xec a invertir en els nostres establiments. És una campanya circular que permet que els nostres ingressos posen en valor als nostres comerciants”.

Finalment, Serra ha considerat oportú “obrir un debat sobre l'estacionament regulat”. El PSOE va eliminar la zona blava a la ciutat “i hui en el nucli urbà, en la seua zona centre i administrativa, hi ha vertaders problemes per a poder estacionar”. “Volem compartir amb els veïns i amb els comerciants la possibilitat de restablir aquest recurs per a afavorir les compres o els tràmits que s'hagen de gestionar en el consistori”. Així mateix, “és urgent garantir l'agilitat en la concessió de llicències, ja que hi ha negocis que porten cinc anys esperant una llicència d'activitat. Volem ser útils i acabar amb la política de travetes que molts ciutadans es troben quan anomenen a les portes de l'ajuntament. A partir del 28 de maig ho farem possible”, ha declarat Serra.

Pujar