2 d’abril de 2020 2/4/20

El PP exigeix inversió en La Moleta per a evitar la degradació que denuncien els veïns

El PP exigeix inversió en La Moleta per a evitar la degradació que denuncien els veïns - (foto 1)
  • Herminio Serra, regidor del PP, reclama a l’alcaldessa que abans de passejar-se per la província resolga els problemes de la Vall “que ha abandonat per la Dipu-tació”

“Tania Baños hauria de resoldre els problemes que denuncien els veïns de la Vall abans que passejar-se per la província i fer carrera política en Diputació”. Herminio Serra, regidor del Grup Municipal del PP en la Vall, ha comparegut avui davant els mitjans per a exigir del PSPV i els seus socis, “la inversió que frene la degradació a la qual sotmeten els parcs públics i jardins”.

Ho ha fet en La Moleta, “emblema de l'abandó d'una alcaldessa que va anunciar al març un pla de xoc per a parcs i jardins del que avui gens se sap”. “És una mostra de la falta d'implicació d'una alcaldessa que hauria de tornar ja de vacances per a treballar per la Vall”. Perquè, tal com ha assenyalat Serra, “mentre Baños fa carrera política a Castelló, els veïns de la Vall reclamen que s'òbriga la piscina de San José, que es garantisca la seguretat en el cementiri i que es resolguen els problemes de clubs i entitats esportives”.

Per al regidor  del PP, “nosaltres anem a estar sempre amb els veïns, treballant braç a braç amb ells, perquè la Vall és l'única cosa que importa”. Per aqueix motiu, “exigim inversió i servei en els parcs i jardins de la nostra localitat. Especialment en La Moleta, porta d'accés a l'edifici cultural Leopoldo Peñarroja que visiten no solament els veïns sinó també ciutadans de la comarca i la província”.

En opinió de Serra, “les zones enjardinades, els parcs i les places són emblemes de la Vall que han de conservar-se i protegir-se”. Fer-ho, “enfront de la desídia d'una alcaldessa que després de pactar amb Esquerra Unida i Compromís li dóna l'esquena als seus veïns per la seua ambició política”. Una decisió “que lesiona directament els interessos de la ciutadania, a la qual hem d'atendre des de la convicció de servei públic, no utilitzar en benefici propi, com lamentablement demostra l'alcaldessa”.

Des del PP, fan una crida al PSPV i els seus socis per a garantir el treball i l'esforç “que són sinònim d'èxit per als nostres veïns”. “El nostre és un compromís de lluita per les oportunitats i la qualitat de vida que mereix la Vall enfront de la desídia i l'abandó amb els quals els socialistes castiguen als ciutadans”.

Pujar