21 de gener de 2020 21/1/20

El PP donarà veu als veïns "per a liderar el camí del progrés i del futur de la Vall"

El PP donarà veu als veïns "per a liderar el camí del progrés i del futur de la Vall" - (foto 1)
  • Herminio Serra ha señalado que “anem a treballar amb afany i il·lusió per a do-nar resposta i solució als problemes dels vallers”

El regidor del Partit Popular en l'Ajuntament de la Vall d’Uixó, Herminio Serra, ha assegurat que “el grup municipal Popular ens anem a posar a peu de carrer, al costat dels veïns i anem a treballar des de l'oposició perquè des de les institucions els polítics som útils als ciutadans”.

Per açò, “els diem a les entitats, associacions i veïns que ens han fet arribar les seues queixes, les seues inquietuds i volien que se'ls escoltara, que els cinc regidors del Partit Popular anem a treballar amb afany i il·lusió per a donar resposta i solució als problemes dels vallers”.

Així doncs, Herminio Serra ha fet una crida als valleros. “No els anem a fallar i anem a deixar-nos la pell per a liderar el camí de futur i progrés en la nostra ciutat”.

L'edil popular ha assenyalat que “anem a realitzar una oposició constructiva, amb escolta activa als veïns que ens van votar però també als quals no ho van fer, portant al ple proposades de futur i fiscalitzant les accions del govern”. Perquè per a Herminio Serra “la Vall mereix liderar les oportunitats i per a açò els regidors del PP anem a treballar per a controlar les actuacions del govern tripartit”.

ocultar
El PP donarà veu als veïns "per a liderar el camí del progrés i del futur de la Vall"
Pujar