6 de desembre de 2019 6/12/19

Cs critica que el tripartit seguisca sense pla per a fomentar una cultura de transport sostenible a La Vall

Cs critica que el tripartit seguisca sense pla per a fomentar una cultura de transport sostenible a La Vall - (foto 1)
  • Domènech lamenta que "l'equip de Govern vulga seguir construint la casa per la teulada i sols es dedique a comprar automòbils"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de La Vall d'Uixó, Ernesto Domènech, ha criticat que "un any després, l'equip de Govern no haja implantat estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics en la localitat, tal com es va acordar en el ple fa un any a proposta de Cs". "La moció incloïa la possibilitat d'adherir-se al Pla de Suport a la Mobilitat Alternativa del Ministeri que cobria a el 100 per cent del cost d'instal·lació de fins a tres punts si la sol·licitud s'haguera remés abans del 31 de desembre, cosa que entenem que no s'ha fet malgrat que l'Executiu segueix sense respondre a les nostres preguntes sobre aquest tema", ha explicat el regidor, qui ha enlletgit que "el tripartit es dediquen a renovar la flota de vehicles del Consistori, mentre segueixen sense incentivar l'ús per als veïns". "I és que la casa no es pot construir per la teulada", ha postil·lat el portaveu. 

En aquest sentit, el regidor ha destacat que "des de la Diputació ja hem demanat en reiterades ocasions una estratègia perquè s'estudie en quines zones de la província convindria més instal·lar aquestes estacions". "Contribuir a la reducció de la contaminació i el respecte al medi ambient va més enllà d'anar renovant els automòbils de l'administració, fan falta infraestructures", ha destacat l'edil.

ocultar
Cs critica que el tripartit seguisca sense pla per a fomentar una cultura de transport sostenible a La Vall
Pujar