8 de juliol de 2020 8/7/20

Les Coves de Vinromà obté una subvenció per a la instal·lació d'un panell turístic interactiu

Les Coves de Vinromà obté una subvenció per a la instal·lació d'un panell turístic interactiu - (foto 1)
  • La quantia de la subvenció, que ha estat sol·licitada a Turisme Generalitat Valenciana, és de 8.477 euros

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha obtingut una subvenció per a la instal·lació d'un panell interactiu d'informació turística amb la finalitat de millorar els serveis i augmentar l'atractiu turístic del municipi. 

Mitjançant aquest panell, que se situarà en la plaça Espanya, els visitants podran trobar informació sobre els principals recursos turístics mentre finalitza la restauració de la Casa Senyorial Boix Moliner, que albergarà el futur punt d'informació turística de la localitat. 

La subvenció, que ha estat sol·licitada a Turisme Comunitat Valenciana, és de 8.477 € i la seua resolució positiva ja ha estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. 

L'alcaldessa de la població, Mònica Nos, ha destacat que ‘continuem treballant per a incrementar la qualitat dels nostres recursos turístics i per a obrir un punt d'informació turística a la Casa Senyorial. Mentrestant, aquest panell interactiu que col·locarem en el centre neuràlgic del poble funcionarà com a aparador de benvinguda per als visitants’.

Pujar