1 de desembre de 2020 1/12/20

Castelló: “Baños deixa sense piscina als seus veïns perquè ara La Vall ja no importa”

Castelló: “Baños deixa sense piscina als seus veïns perquè ara La Vall ja no importa” - (foto 1)
  • “És evident que per a l'alcaldessa La Vall era sols un trampolí per a aconseguir altres metes polítiques. Ara l'abandona per a fer carrera a Castelló”

La portaveu del Partit Popular a la Vall d'Uixó, Carolina Castelló, ha fet  una crida a l'alcaldessa per a “donar respostes als milers de veïns que ha deixat sense piscina en ple agost perquè ara té una altra prioritat: fer carrera com a diputada provincial a Castelló”.

Per a Castelló, “és una vergonya que la que és màxima autoritat del municipi done una portada a veïns i turistes en ple agost tancant les portes d'un servei que hauria d'estar operatiu”. Resulta “indignant que l'alcaldessa avui, en la seua qualitat de diputada provincial d'Esports, es despatxe dient que va a vetlar perquè la piscina provincial, que està oberta, no torne a tancar, mentre en la seua casa, en La Vall, ha tancat una piscina que és una prestació que demanden milers de famílies i visitants durant l'estiu”.

És evident, en opinió de la portaveu del PP a la Vall d'Uixó, que “para Tania Baños la Vall era un mer trampolí en la seua carrera política. Que en la Vall estiga tancat un servei tan bàsic com és el de la piscina ja no importa. Ara solament és prioritat la seua cartera de diputada provincial i si per a açò ha d'abandonar al nostre municipi, s'abandona”.

Per a Carolina Castelló, “els veïns de la Vall d'Uixó no mereixen un tripartit que liderat per la socialista demostra que no es vetla pels interessos dels ciutadans. Baños està en altres qüestions d'índole polític, fent punts per a aconseguir altres objectius que li reporten més poder dins del seu partit. I el resultat ho pateixen els ciutadans amb retallades de prestacions i tancaments de serveis que haurien d'estar a ple rendiment”.

Des del PP, “tendim la mà a treballar per la Vall, perquè és ací, en el nostre poble, on s'ha de lluitar per garantir qualitat de vida i benestar als ciutadans. Poc exemple dóna una diputada provincial d'Esports que té tancada la piscina del municipi del que és alcaldessa en ple agost”.

Castelló ha tornat a oferir a Baños “treball i esforç per la Vall. Perquè para nosaltres la Vall sí és l'única cosa important i anem a donar-ho tot per assegurar que els nostres ciutadans reben solucions als seus problemes i atenció a les seues demandes. Perquè descurar la Vall i abandonar-la, com ha fet Baños, és menysprear a un municipi únic i privilegiat, i degradar les prestacions i serveis que com a servidors públics hem de garantir i  millorar, mai tancar”, ha conclòs la portaveu del PP.

Pujar