24 de setembre de 2020 24/9/20

Carolina Castelló promet reduir els tràmits administratius per a l'obertura de nous comerços

Carolina Castelló promet reduir els tràmits administratius per a l'obertura de nous comerços - (foto 1)

  Carolina Castelló, candidata a l'alcaldia de la Vall d'Uixó pel Partit Popular, ha assegurat que baixarà els impostos als emprenedors i reduirà els tràmits administratius per a donar facilitats a les persones que volen obrir un negoci.

  "Apostarem perquè els emprenedors tornen a interessar-se per a obrir un negoci en la Vall perquè una idea que sorgeix d'un valler ha de quedar-se en la Vall", ha assegurat. "Per açò, em compromet a baixar impostos i facilitar els tràmits administratius per a ajudar als emprenedors que volen fer un pas avant".

  Per a Carolina Castelló "en la Vall tenim valuosos talents als quals hem de donar cabuda i, sobretot, escoltar-los, perquè junts farem una Vall millor i de futur perquè estic convençuda que el millor està per arribar".

  "El meu objectiu -ha continuat la candidata dels Populars- és crear una ciutat de futur, pròspera, de referència i d'avantguarda dins de l'àmbit comercial i empresarial. Hem d'aprofitar aqueix gran potencial valler perquè la Vall torne a ser pionera i torne a generar llocs de treball".

  Segons l'Institut Nacional d'Estadística, en 2018 van tancar 12 empreses en la Vall sense explicar Stylsaf i Vallpala "què han augmentat la llista de l'atur en més de 170 persones que es tradueixen en 170 famílies que ho estan passant mal i veuen truncats els seus plans, somnis i esperances". A açò cal sumar que "cada vegada tanquen més comerços en la Vall i en el mercat municipal hi ha parades tancades, un sector que l'actual govern té paralitzat".

  Davant aquesta situació, la candidata ha mantingut una reunió amb el diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, per a interessar-se pels programes que presta la Diputació de Castelló per al foment empresarial i de l'ocupació, que poden aplicar-se en la Vall.

  "Tania Baños va prometre als joves en la seua campanya electoral donar-los aqueixa primera oportunitat d'ocupació, i desgraciadament no ha sigut així. Com a mare em puc posar en el lloc de les famílies que ho estan passant mal i que tenen el sofriment de primera mà en les seues cases".

  Pujar