13 de desembre de 2019 13/12/19

El PP aconsegueix activar un pla de mobilitat en La Valldavant el caos de trànsit

El PP aconsegueix activar un pla de mobilitat en La Valldavant el caos de trànsit - (foto 1)
  • La proposta del PP tira endavant en el ple davant els greus problemes generats en el trànsit de la localitat per la mala gestió del tripartit

El Partit Popular de la Valld'Uixó ha aconseguit que s'aprovi el pla de mobilitat dels populars havien plantejat davant el caos circulatori de la localitat.

La proposta del PP implica que s'elabori un pla al costat d'experts i que serveixi per a regular el trànsit i millorar l'aparcament en la localitat, sobretot, "pels problema que hi ha avuidia per a estacionar en la localitat”. Unsproblemes que s'hanagreujat per decisions que ha pres el tripartit de la Vall, com el canvi de sentit en l'avinguda Agricultor” així com haver eliminat el sistema ORA que ha agreujat la problemàtica.

La regidora del PP en La Vall, Marga Marco, ha explicatavui que “l'equip de governens va demanar que retiréssim les crítiques de la nostraproposta per a aprovar-la, però la nostraintencióés que es millori el trànsit en la Vall i per això acceptem, per defensar l'interès general”.

Aixímateix, la proposta del PP d'evitar que les autoviescom l'A7 passin a ser de pagament es va convertir en una declaració institucional, fruit del consens del PP.

D'altra banda, la regidora del PP ha recordat que en el ple els populars aprofitar per a preguntar pel projecte del segon poliesportiu que es va presentar en premsa però “que ni tan sols saben la ubicació en la qual anirà”.

ocultar
El PP aconsegueix activar un pla de mobilitat en La Valldavant el caos de trànsit
Pujar