elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Godella adjudica el primer habitatge de lloguer social

L'Ajuntament de Godella adjudica el primer habitatge de lloguer social
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Godella adjudica el primer habitatge de lloguer social - (foto 2)
  L'Ajuntament de Godella adjudica el primer habitatge de lloguer social - (foto 3)

  La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Godella va adjudicar el mes d'agost passat el primer habitatge de lloguer social a una família de la localitat.

  La persona beneficiària de l'habitatge va signar el contracte el passat 9 d'agost i se li van entregar les claus de la seua nova residència en la qual ja està vivint la unitat familiar.

  L'Ajuntament va oferir un habitatge amb un preu de lloguer simbòlic per a ajudar les famílies del municipi amb greus problemes econòmics. La baremació es va realitzar per una comissió constituïda per un equip tècnic del departament de Serveis Socials.

  Una desena de famílies van presentar la sol·licitud per a accedir a aquest habitatge de lloguer social i, per aquest motiu, el Consistori ja ha iniciat la rehabilitació i reforma d'un altre habitatge per a oferir-la en els mateixos termes.

  A més, amb els fons d'inversió financerament sostenibles, s'estàre habilitant la casa propietat de l'Ajuntament situada al carrer Santíssima Trinitat (El Poblet), per a habilitar-la com a habitatge tutelat i social.

  L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, va afirmar estar orgullosa d'haver adjudicat el primer habitatge de lloguer social a Godella, i de totes les mesures que s'estan prenent en tema d'habitatge social. “Hi ha famílies molt necessitades i que ho estan passant malament. Per això, és una prioritat i un objectiu dur a terme qualsevol mesura que les ajude. Estem buscant habitatges que estiguen deshabitades i que els seus propietaris estiguen interessats a llogar-li-les a l'Ajuntament per a crear una bossa d'habitatges socials”

  Pujar