26 de novembre de 2020 26/11/20

La Generalitat lamenta el “consum irresponsable” i recorda que el proveïment està garantit

La Generalitat lamenta el “consum irresponsable” i recorda que el proveïment està garantit - (foto 1)
  • “Gràcies als valencians que assumeixen la seua responsabilitat” diu el *president Ximo Puig

Les imatges de supermercats arrasats per la histèria d'alguns ciutadans estan provocant que es qüestione el proveïment d'aliments per als pròxims dies. Una idea que des de la Generalitat Valenciana insisteixen a desmentir: “No hi haurà desproveïment. Demane responsabilitat”.

Així es pronunciava el president de la Generalitat, Ximo Puig, aquest dissabte en una compareixença en la qual realitzava una crida a la ciutadania demanant-li el seu compromís per fer front a la crisi del coronavirus.

“Aquesta és una batalla que anem guanyar, segur” apuntava Puig, i afegia: “Seran dies i setmanes molt difícils, però hem de jugar aquesta partida junts. Hem de fer cadascun el que ens correspon”.

En relació al sobreesforç que estan realitzant els supermercats i els establiments que s'han vist obligats a tancar, el cap del Consell ha volgut dedicar-los unes paraules d'agraïment posant en valor la seua bona disposició “a pesar que estem parlant d'una crisi que tindrà un problema econòmic gravíssim”. Unes conseqüències econòmiques a les quals esperen poder fer front amb ajudes europees.

En aquest sentit, i finalment, Puig s'ha mostrat esperançat a “atallar d'una vegada per sempre l'epidèmia, encara que per a això ens queden uns quants dies”. “Gràcies a tots els valencianes que assumeixen la seua responsabilitat”

Pujar