20 d’octubre de 2020 20/10/20

Sanitat confirma dos brots de COVID-19 a la Safor: un a Oliva amb 9 casos i un altre de 5 més a Gandia

Sanitat confirma dos brots de COVID-19 a la Safor: un a Oliva amb 9 casos i un altre de 5 més a Gandia - (foto 1)
  • Tots dos brots són d'origen social i l'hospital comarcal manté la tranquil·litat amb tres ingressats en planta i un en l'UCI

La màxima autoritat sanitària de la Comunitat Valenciana, la Conselleria de Sanitat, ha confirmat la detecció de 9 casos nous de COVID-19 a Oliva amb origen en un brot social.

El consistori olivense encara no ha anunciat res sobre aquest tema, ja que va ser Sanitat qui va informar d'aquesta nova pujada en els casos positius en el municipi de la comarca de la Safor.

De la mateixa manera, la Conselleria posava un altre dels seus focus a Gandia, detectant 5 casos nous en un brot del mateix origen, social.

Tant els 9 contagiats nous d'Oliva com els 5 de Gandia s'engloben dins del Departament de Salut de Gandia, que abasta a totes les poblacions de la comarca i ja ha superat els 360 casos des que el brot d'aquest estiu marcara el seu inici en el mes de juliol passat.

Les autoritats sanitàries gandianes han informat que durant el matí de hui donaran a conéixer els resultats de les proves PCR realitzades durant el dia d'ahir, per la qual cosa poden sumar-se més persones infectades a les 5 confirmades per Sanitat.

L'Hospital Francesc de Borja de Gandia segueix sense novetats respecte al que va informar elperiodic.com durant el dia d'ahir, ja que continuen sent tres les persones ingressades en la planta de Coronavirus i una que roman en l'UCI, totes elles mantenen una evolució favorable quant al virus.

Pujar