elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rubén Lucas Garcia, torna a guanyar el concurs de cartells Tomàs Femenia

Rubén Lucas Garcia, torna a guanyar el concurs de cartells Tomàs Femenia

  El passat divendres 29 de novembre, més de 600 persones es concentraven al Museu Faller de Gandia per tal de conéixer el guanyador del XIII Concurs de Cartells Tomàs Femenia. El guardonat fou Rubén Lucas Garcia, dissenyador de la població de Torreagüera (Murcia) amb la seua obra “Puro arte“.

  El concurs ha sigut un èxit de convocatòria, ja que han estat presentats 36 cartells d’alt contengut i professionalitat. Els cartells presentats han arribat de molts punts de la geografia espanyola com són Sagunt, Bétera, Aoiz, Xàtiva, Castelló, Cullera, Picanya, Oliva, Astorga, Torre Blanca, Port de Sagunt, València, Hernani, Burgos, Barcelona, Múrcia, Reinosa i Gandia. Però també de fora del nostre país, com Andorra. Cada any, el Concurs de Cartells Tomàs Femenia travessa fronteres deixant de localitzar-se sols a Gandia i la comarca de la Safor.

  Podeu veure els cartells al hall del Museu Faller de Gandia.

  “I com sempre, volem agrair a la família de Tomàs Femenia que ens ha deixat utilitzar un any més el seu nom i realitzar-li un humil homenatge a la seua persona”.

   

  Pujar