elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La platja de Gandia tindrà una falla durant el pont del 9 doctubre

La platja de Gandia tindrà una falla durant el pont del 9 doctubre
  • La iniciativa permetrà dinamitzar la platja fora de la temporada, donar a conèixer les nostres festes i ajudar el sector faller a generar noves oportunitats

MÉS FOTOS
La platja de Gandia tindrà una falla durant el pont del 9 doctubre - (foto 2)
La platja de Gandia tindrà una falla durant el pont del 9 doctubre - (foto 3)

El regidor delegat de Falles, Nacho Arnau; acompanyat pel president de la Federació de Falles, Telmo Gadea; i les falleres Majors de Gandia, Cristina García i Clara Tortosa; han anunciat aquest matí a Fitur que el consistori, dins de la línia de col·laboració amb les Falles de Gandia, plantarà una falla durant el pont del 9 d'octubre i la festivitat del Pilar que cremarà la nit de l'11 d'octubre. El Monument serà realitzat per Pepe Más i, aprofitant l'Any Jubilar, tindrà els Borgia com a tema central.

Arnau ha explicat que la iniciativa es pren per tres raons. La primera és posar en valor les festes josefines. “Creiem que donar a conèixer les falles en una època fora del que és habitual ens permetrà arribar a un públic que, potser, no hagi tingut l'oportunitat de visitar-nos durant la celebració de les falles al març. Hem de continuar treballant en la línia de posar-les en valor per convertir-les en un atractiu turístic més”.

La segona raó, tal com ha declarat l'edil, és “donar als turistes una raó més perquè ens visitin i dinamitzar durant aquests dies el sector hoteler i hostaler. En definitiva, continuar col·laborant amb el sector turístic per assolir la tan anhelada desestacionalització”.

Finalment, el regidor delegat de falles va destacar que amb aquesta mesura es pretén donar suport al món de les falles i als seus artistes que han travessat una època difícil a causa de la pandèmia.

Telmo Gadea ha afirmat que “una acció que, en principi era de consum intern per commemorar el 75è aniversari de la Junta Local Fallera, es convertia en un veritable reclam per a la gent que estava a la platja. En aquell moment ens vam adonar tant els membres de la Junta com de l'Ajuntament que havíem de treballar per consolidar aquesta idea en benefici de les falles i el turisme”.

“Volem que la gent conegui les falles i torni per visitar-nos al març. Serà una forma de desestacionalitzar i ajudar el turisme i el sector” va finalitzar Gadea.

Pujar