24 de setembre de 2020 24/9/20

Peris: ‘Una altra promesa incomplida: la reforma de la Carta de Participació Ciutadana de Gandia’

Peris: ‘Una altra promesa incomplida: la reforma de la Carta de Participació Ciutadana de Gandia’ - (foto 1)

  Joan Francesc Peris, candidat a l'alcaldia de Gandia per Els Verds, mentre participava junt a altres membres de la candidatura en el repartiment de díptics electorals en el tradicional mercat ambulant dels dissabtes, ha fet declaracions al voltant de la campanya municipal dels Pressupostos Participatius.

  “Sembla una broma de mal gust que, en plena campanya electoral municipal, aparega un desplegament publicitari al voltant de Pressupostos Participatius, demanant el vot a la ciutadania, quan ha acabat el temps de l'actual govern PSOE-Més Gandia sense que s'haja aprovat la promesa reforma de la Carta de Participació Ciutadana” -ha dit Peris.

  “Per a Els Verds, uns pressupostos participatius serien aquells que, en la seua totalitat, també en la part de la fiscalitat municipal, comptaren amb el vist-i-plau de la ciutadania, com podria ser que els Pressupostos de l'Ajuntament passaren per l'aprovació prèvia de les Juntes de Districte Municipal com proposem Els Verds en la nova Carta de Participació Ciutadana que portarem endavant a partir del 26 de maig” -ha indicat el candidat verd.

  “És un poc excessiu parlar de Pressupostos Participatius quan es tracta d'aprovar una sèrie de projectes que sumen 300.000 euros dels 82 milions d'euros del global del Pressupost de Gandia. Estem parlant d'un 0,37% del Pressupost que es pregunta a la ciutadania. Ens semblen massa poc participatius. I, si descomptem el que costa la campanya publicitària en període electoral, encara menys participatius” -ha dit el candidat ecologista.

   
   

  Pujar