28 de febrer de 2020 28/2/20
ENTREVISTA

Pascal Renolt (Ciutadans Gandia): “És prioritari fomentar el turisme de qualitat durant tot l'any”

Pascal Renolt (Ciutadans Gandia): “És prioritari fomentar el turisme de qualitat durant tot l'any” - (foto 1)

  Pascal Renolt, conegut DJ i empresari de la indústria tèxtil, fa el salt ara a la política com a candidat de Ciutadans a l'Alcaldia de Gandia. Amb motiu de les eleccions del diumenge, Renolt ha parlat amb elperiodic.com per a valorar la legislatura que ja arriba a la seua fi i explicar les seues principals propostes per als pròxims quatre anys.

  PREGUNTA. Quina valoració fa d'aquesta legislatura?

  RESPOSTA. Boníssima, hem treballat molt per a aconseguir un equip sòlid i un projecte renovat com el que tenim ara mateix. Estic molt satisfet del treball que hem realitzat en tan poc temps. 

  P. Tot apunta al fet que els pactes seran necessaris després del 26 de maig. Estaria disposat a crear una aliança amb PP i Vox?

  R. No m'agrada avançar res, preferisc parlar una vegada s'haja vist el que la gent ha votat en les urnes. Em sembla precipitat parlar de pactes quan encara no se sap quins partits podran tindre representació a l'Ajuntament. 

  P. Com creu que ha de canviar el municipi en els pròxims quatre anys?

  R. Gandia és una de les ciutats més endeutades d'Espanya, és necessari millorar la gestió, el govern ha de tindre sentit comú i governar pensant sempre en el bé dels ciutadans i ciutadanes. 

  P. Quines són les principals preocupacions dels veïns de Gandia?

  R. Òbviament, l'ocupació. A això li podem sumar el turisme, l'estat de la nostra platja. És prioritari fomentar el turisme de qualitat durant tot l'any, tenim un clima que és l'enveja de molts altres llocs, una ciutat preciosa, gran ofereix hostalera i hotelera, és primordial que el turisme funcione. Revitalitzar el comerç és una altra de les preocupacions dels comerciants i empresaris de la ciutat, així com també, reduir el deute que ofega als *gandienses i millorar la neteja de la ciutat. I també la implantació d'una plataforma per a professionals, autònoms, emprenedors i joves a través d'iniciativa privada, sense recursos públics.                                                                                                                        

  P. Quines són les seues propostes en matèria fiscal?

  R. Rebaixa de 100€ a tots els pensionistes amb pensions no contributives i bonificació de l'IVA als pensionistes de manera digital i des del primer dia que Ciutadans estiga en el govern.

  P. El turisme és un motor principal a Gandia. Quines propostes planteja per a desenvolupar-ho?

  R. Pretenem fer de Gandia un centre d'entrenament esportiu, fusionant el turisme amb l'esport; restaurar es Castell de *Bairén i crear el major festival de música de l'arc Mediterrani, que tindrà un impacte econòmic per a la ciutat de 25 milions d'euros i crearà, durant els seus 5 dies de durada, prop de 2.000 llocs de treball.

  P. Respecte a la resta de mesures del seu programa, quins són els eixos principals?

  R. Sanitat, turisme, educació i comerç. 

  P. Persones dels municipis de tota la Comunitat Valenciana lligen elperiodic.com. Com les convenceria perquè votaren a Ciutadans el pròxim 26 de maig?

  R. Sempre han governat partits d'esquerres o dretes, el centre és la millor opció per al canvi i l'únic partit sense càrregues polítiques. Cs Gandia, és un equip que pretén treballar per i per al bé dels ciutadans i ciutadanes de Gandia, i el farem amb honestedat, professionalitat, transparència i compromís.

  Pujar