elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Partit Popular presenta en el Congrés esmenes de 80 milions d'euros per a beneficiar a Gandia i a la comarca de la Safor

El Partit Popular presenta en el Congrés esmenes de 80 milions d'euros per a beneficiar a Gandia i a la comarca de la Safor
  • Els diputats nacionals Belén Hoyo i Óscar Gamazo exigeixen major inversió per al tren de la costa, infraestructures en les carreteres de la comarca i condicionament de la costa davant els forts temporals

Els diputats nacionals del Partit Popular, Belén Hoyo i Óscar Gamazo, han comparegut hui a Gandia al costat del portaveu popular de la ciutat, Víctor Soler, per a anunciar una sèrie d'esmenes que han presentat en el Congrés dels Diputats per a beneficiar al conjunt de la comarca de la Safor.

Han posat damunt de la taula del Congrés més de 1.500 esmenes, de les quals algunes més de 40 estan directament dirigides a la província de València.

Els populars s'han dirigit al Govern d'Espanya per a exigir un augment de la inversió econòmica a Gandia i a la comarca de la Safor, ja que consideren urgent que actuen en diferents punts necessaris per a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

En aquesta línia, la diputada Belén Hoyo ha exposat les línies matrius de les seues esmenes, les que van dirigides cap a la “necessitat” del tren de la costa, millors infraestructures en matèria de carreteres i connexions entre comarques, i un major condicionament de les zones costaneres davant les devastadores conseqüències que ocasionen els temporals de pluges torrencials com el DANA.

80 milions d'euros

Gamazo, diputat natural de Gandia, ha detallat que les esmenes dirigides a la millora de la seua ciutat i de la Safor ascendeixen fins als 80 milions d'euros, alguna cosa que els populars consideren necessari per a defensar els interessos dels veïns de la zona. El diputat veu prioritari millorar les connexions amb les comarques de l'interior, per la qual cosa li demana directament al Ministre Ábalos “que es pose les piles amb el tren de la costa i noves infraestructures en carreteres”.

Ha anunciat una esmena de 10 milions d'euros per a la neteja i adequació del Riu Serpis, considerant així insuficients les maneres de cura que duen a terme en aquesta zona. Per al litoral i la millora en el condicionament de les zones de costa davant els rellevants temporals que han patit, el popular ha especificat que l'esmena és de 10 milions d'euros, ja que consideren que mitjançant una bona prevenció d'aquesta mena d'ubicacions les conseqüències posteriors a les inclemències dels temporals serien menors o fins i tot escasses.

En contra de la ‘Llei Celaá’

Com no podia ser d'una altra manera, els diputats nacionals del Partit Popular i Víctor Soler s'han unit per a mostrar la seua repulsa absoluta a la nova ‘Llei Celaá’, ja que consideren que “atenta contra llibertat educativa i és incoherent”.

Hoyo ha anat més enllà i ha llançat un missatge directe: “Tots els tipus d'educació són compatibles, per tant els pares han de tindre aqueixa llibertat de decisió”.

Els representants populars han aprofitat també per a afirmar que “els pressupostos són irreals i no són en absolut bons per a Espanya”.

Hoyo ha explicat que aquests pressupostos són “massa positius per a la realitat que es viu al carrer, no és bo per a la classe mitjana perquè aquesta pujada d'impostos és realment dolenta i per a res convenient en el moment actual de la pandèmia en el qual ens trobem i patim”.

Pujar