elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Gandia realitza 82 serveis d'ajuda a gent gran al mes d'abril

La Policia Local de Gandia realitza 82 serveis d'ajuda a gent gran al mes d'abril

  La regidora delegada de Seguretat Ciutadana, Lydia Morant, i el comissari principal i cap de la Policia Local de Gandia, José Martínez Espasa, han fet hui un balanç de les accions realitzades pel cos policial durant el mes d'abril.

  "Tot i no tindre la Setmana Santa, el mes d'abril ha sigut intens. Al llarg d'aquest període la policia local va estar present a l'incendi de Dulcesol, es van incorporar 9 agents nous al cos per reforçar la policia de proximitat, i va ordenar la prohibició de cremes agrícoles fins al dia 15 d'octubre”. “A més, i gràcies a un dispositiu especial, el dia 26 va detindre a l'autor dels incendis que estaven produint-se en l'entorn de la Marjal, per la qual cosa vull felicitar els agents que van fer eixa tasca", ha assenyalat l'edil.

  En primer lloc, tal com ha explicat l'edil, dins de l'activitat de la policia assistencial es van realitzar 82 serveis humanitaris relacionats, sobretot, en ajudar a la gent gran.

  Respecte a l'apartat del trànsit i la seguretat viària, que va suposar el 29% del treball de la Policia Local durant el mes d'abril, hi va haver 83 accidents, (4 relacionats amb vehicles de mobilitat personal), dels quals 20 tingueren ferits lleus. Destaquen també les 5 sancions administratives i els 11 delictes contra la seguretat viària que es van detectar.

  A més, Espasa ha remarcat la col·laboració amb la Direcció General de Trànsit en la campanya de velocitat que va tindre lloc entre el 15 i el 21 d'abril, gràcies a la qual es van controlar 875 conductors i es van interposar 31 denúncies.

  Espasa ha destacat que, en l'àmbit de la seguretat ciutadana, la unnitat Gessamí, que lluita contra la violència de gènere, o la Kalos, que persegueix les conductes d'odi al municipi van rebre 30 avisos per baralles, 3 per discussions i vam fer 8 intervencions en matèria de violència de gènere.
  A més, va haver-hi 348 avisos al 112 i més de 2.000 cridades telefòniques a la Policia Local.

  Quant a la policia administrativa, Morant ha informat de les 128 actuacions del programa Agent Tutor i 43 intervencions relacionades amb sorolls, molèsties, botellots, venedors ambulants, animals solts, etc.

  Pujar