27 de novembre de 2020 27/11/20

Participa en un estudi sobre Joc de Trons

Participa en un estudi sobre Joc de Trons - (foto 1)

  El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València participa en un estudi per a conèixer la reacció dels teleespectadors a la sèrie 'Joc de Trons'.

  Entre els participants se sortejaran 5 edicions de luxe en Blu-ray de la sèrie completa.

  Com participar? Molt fàcil! Gravant-se mentre es veuen els tres últims capítols de Joc de Trons (el dilluns 6 de maig s'emet el primer dels quals caldria veure).

  Abans del dia 4 de maig és necessari enviar un correu indicant nom, cognoms i correu electrònic dels participants a: researchseriesevents@gmail.com.

  La investigació es realitza des de l'Institut de Psicologia de la Universitat de Greifswald (Alemanya), sota la direcció del professor Rainer Reisenzein, amb la col·laboració del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, sota la coordinació del professor Héctor J. Pérez. https://upv.academia.edu/héctorjpérez

  'Si eres un/a fan de la sèrie, l'has seguida i veuràs tota l'última temporada, necessitem filmacions de voluntàries i voluntaris mentre gaudiu cadascun dels tres últims capítols de la temporada 8 de Joc de Trons, sol/a o amb amics i que realitzeu un xicotet qüestionari; ens interessen les expressions de la vostra cara i cos i també verbals.

  Les dades romandran anònimes i els enregistraments només seran utilitzats per realitzar un estudi científic sobre les emocions i investigar la narració en una de les sèries més populars', ens explica Héctor J. Pérez.

  Pujar