26 de febrer de 2020 26/2/20

L’Escoleta d’estiu del Campus de Gandia UPV té descompte per a la població de la Safor

  Enguany, l'Escola d'estiu UPV, la unitat millor valorada any rere any en la Universitat Politècnica de València, té descompte per a la població de la Safor.

  Només amb presentar el DNI de pare, mare o tutor, on conste l'empadronament en una població de la Safor, es tindrà preu reduït, gràcies a la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

  La data de preinscripció és de l'11 al 15 de juny. L'enllaç a la inscripció està disponible en la web www.gandia.upv.es.

  Les activitats de l'Escola d'Estiu estan dirigides a xiquets i xiquetes nascuts entre 2014 i 2004 i es realitzaran entre el 2 i el 27 de juliol, des de les 9h fins a les 14h.

  En el programa s'inclouen tallers, acampades i activitats a l'aire lliure. Tots els xiquets realitzaran excursions: els de 1ª etapa tindran una eixida de 3 dies a una Granja Escola. L'eixida dels de 2ª i 3ª etapa serà de 3 dies a un Campament (els assignats a tercer curs només passaran una nit). La 4ª etapa realitzarà una eixida de 5 dies a un campament.

  Inscripció

  Una vegada realitzada la inscripció haurà d'imprimir-se i lliurar signada pel pare, mare o tutor en el Servei d'Esports de l'Escola Politècnica Superior de Gandia situat en la planta baixa de l'edifici principal (c/ Paranimf, 1 Grau de Gandia).

  També haurà de lliurar-se una fotocòpia del Document Nacional d'Identitat del pare, mare o tutor on figure l'empadronament en qualsevol municipi de la Mancomunitat de la Safor.

  Universitat Politècnica de València

  Universitat Politècnica de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar