10 d’agost de 2020 10/8/20

Gandia, segona millor destinació costanera d'Espanya per a viatjar en família

Una família col·loca el seu "kit de separació" en l'arena de la platja de Gandia
Una família col·loca el seu "kit de separació" en l'arena de la platja de Gandia
  • Els espanyols trien la platja de la capital de la Safor per a passar les seues vacances familiars de forma segura

Les 8.800 famílies que resideixen a Espanya tenen clar quines són les seues destinacions de preferència per a passar uns dies de vacances. Entre aquests destaca la presència de Gandia en el número dos del ránking, ja que la seua platja se situa com el segon millor destinació familiar preferida pel turisme nacional enguany.

Davant la dificultat a la qual s'enfronta la temporada estival a causa de la pandèmia del COVID-19, el turisme nacional s'antulla essencial per a salvar l'estiu i Gandia està en les posicions de privilegi segons la iniciativa desenvolupada per Vrbo, una plataforma online especialitzada en lloguer vacacional per a famílies.

Tant és així que tan sols Llanes, a Astúries, està per damunt de Gandia en la preferència de les famílies espanyoles. La capital de la Safor supera en la classificació triada pels ciutadans espanyols a la resta de llocs costaners del territori nacional com Fuengirola, Santa Cruz de Tenerife, Benidorm i Cartagena.

En aquest resultat que alça a Gandia com la segona destinació familiar preferit pels espanyols per a passar els seus dies de vacances adquireix gran rellevància haver col·locat a aquesta zona del litoral mediterrani com un lloc segur, de qualitat i en el qual es respecten les noves normes de seguretat sanitària necessàries perquè no hi haja rebrots de la malaltia. Tot suma i no és casualitat que les platges de Gandia adquirisquen aquesta rellevància a nivell turístic nacional, perquè en aquest estiu sense precedents les famílies busquen una destinació que els garantisca la seguretat, la higiene i la qualitat de poder gaudir d'uns dies de vacances sense les preocupacions constants dels últims mesos de crisi sanitària.

Tot això arriba perquè el consistori ha posat en marxa uns “kits de separació” amb quatre piquetes i una corda per a delimitar l'espai de 16 metres quadrats de la família en l'arena i un Pla de Contingència estricte amb els accessos a l'arena controlats, amb el passeig marítim tallat al trànsit per a ampliar l'espai dels vianants i de les terrasses de l'hostaleria i major presència d'agents policials per a garantir el compliment de les noves normes de seguretat.

Això dona una espenta important a l'ànim de tots els comerciants i negocis de la platja de Gandia que se sustenten gràcies al turisme estiu rere estiu i que, en el d'enguany, necessiten més que mai a les famílies espanyoles que vinguen de visita per a pal·liar les greus conseqüències que ha deixat després de sí el confinament i el consegüent tancament total dels seus establiments.

Pujar