28 d’octubre de 2020 28/10/20

Gandia reubica el seu Saló de Plens perquè torne la presencialitat 7 mesos després

Gandia reubica el seu Saló de Plens perquè torne la presencialitat 7 mesos després - (foto 1)
  • El ple municipal tornarà a l'Ajuntament després de la insistència dels partits de l'oposició, tant del PP com de Ciutadans

MÉS FOTOS
Gandia reubica el seu Saló de Plens perquè torne la presencialitat 7 mesos després - (foto 2)
Gandia reubica el seu Saló de Plens perquè torne la presencialitat 7 mesos després - (foto 3)

L'Ajuntament de Gandia ha decidit que el ple municipal torne a ser presencial després de l'aturada obligada pel COVID-19. Han sigut set llargs mesos en què no s'han pogut celebrar estar reunions polítiques en el consistori. Ara, en l'actualitat, tant l'alcaldessa Diana Morant com el seu govern han decidit que el ple del dilluns es torne a celebrar de manera presencial i els representants de cada formació acudisquen.

Per a això, els responsables han hagut de fer diversos canvis en el saló. L'objectiu és clar i passa per garantir les mesures de seguretat quant al distanciament de cadascuna de les persones que acudisquen. La reubicació de les taules i l'ocupació de l'espai permetran que el dilluns al matí es recupere certa normalitat.

A penes s'han quedat lliures unes poques cadires, menys de la desena, ja que en recol·locar les taules s'ha ocupat l'espai en el qual romanien les cadires en les quals els ciutadans assistents podien seguir el ple.

L'oposició ha jugat un paper rellevant en què el ple municipal torne a recuperar la presencialitat. Tant Víctor Soler per part del Partit Popular com Pascal Renolt per Ciutadans han insistit durant les últimes setmanes que això ocorreguera. Després de valorar-ho, tant l'alcaldessa com el govern han acceptat la proposta i el dilluns tot tornarà al seu lloc, encara que siga amb la distància de seguretat i amb el protagonisme absolut de les màscares obligatòries.

Pujar