26 de maig de 2020 26/5/20

Cs Gandia reclama a l'Ajuntament més mesurades per a reactivar el turismo

Cs Gandia reclama a l'Ajuntament més mesurades per a reactivar el turismo - (foto 1)
  • Renolt: “Vam proposar fa un mes que es convidara a despeses pagades a sanitaris i altres col·lectius que han estat en primera línia durant aquesta crisi”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia Pascal Renotl ha reclamat a l'Ajuntament “més mesurades per a reactivar el turisme”. “Fa un mes li enviem al regidor competent una proposta per a impulsar aquest sector clau de la nostra economia”, ha explicat el regidor, qui ha criticat que “ens hàgem assabentat per premsa que el consistori posarà en marxa una mesura similar”.

Segons ha concretat Renolt, “Cs va proposar un sorteig de quatre viatges per comunitat autònoma a sanitaris, cossos de seguretat o qualsevol altra persona que ha estat en primera línia, amb totes les despeses pagades”. “Seria tot un orgull que el seu merescut descans siga a la nostra platja, a més d'un reconeixement a la seua lluita i labor”, ha explicat.

A més, ha defensat, l'edil de la formació taronja, “aquesta seria una bona campanya publicitària a nivell nacional per a promocionar els valors de la nostra ciutat i la nostra platja: segura, neta, solidària i bonica”. “Esperem que l'Ajuntament siga ambiciós i aprofite aquesta idea de Cs no sols per a fer un descompte del 20% a alguns col·lectius, que ens sembla insuficient, sinó per a fer una vertadera campanya de promoció turística que impulse al motor clau de la nostra economia com es mereix”, ha indicat.

Pujar