12 d’agost de 2020 12/8/20

Gandia la primera platja valenciana a aprovar el Pla de Contingència per rebre a 55.000 persones aquest estiu

Gandia la primera platja valenciana a aprovar el Pla de Contingència per rebre a 55.000 persones aquest estiu - (foto 1)
  • El litoral gandIà és un dels primers d'Espanya en aprovar les pautes, protocols i restriccions per a ser una destinació turística segura

MÉS FOTOS
Gandia la primera platja valenciana a aprovar el Pla de Contingència per rebre a 55.000 persones aquest estiu - (foto 2)

L'Ajuntament de Gandia ha aconseguit que la seua platja siga la primera de tota la Comunitat Valenciana a aprovar el Pla de Contingència per a la gestió de la zona i dels serveis davant les noves condicions sanitàries provocades per la pandèmia del Coronavirus.

Ha sigut, a més, una de les primeres zones costaneres a aprovar-ho en tota Espanya. El document recull els nous protocols i mesures contra l'emergència sanitària per a fer de la platja de Gandia una zona segura de cara al turisme. En ell s'especifiquen les temporades, l'horari de les platges, la qualitat de l'aigua d'aquestes, els serveis i infraestructures com el salvament, l'ocupació de l'arena, els accessos, els banys els jocs infantils o les instal·lacions esportives que abasta.

Davant la demanda del Consell que els municipis costaners elaboraren un Pla de Contingència, Gandia l'ha executat ràpidament per la crisi del COVID-19. El principal objectiu, tal com ha explicat l'alcaldessa, Diana Morant, és “garantir que som una platja totalment segura per a rebre als turistes i persones amb segones residències amb les millors mesures de seguretat que garantisquen els paràmetres de qualitat que ens caracteritzen”.

De la mateixa manera, el regidor de Turisme de Gandia, Vicent Mascarell, ha detallat que “l'arena de la platja és com una ciutat i que, per tant, cal cuidar-la com a tal oferint les millors condicions sanitàries al personal que desenvolupa les labors en tots els serveis”. Mascarell té clar que “la platja de Gandia és imbatible amb un aforament de més de 55.000 persones”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar