elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia acudeix a la Fira de Londres

Gandia acudeix a la Fira de Londres
  MÉS FOTOS
  Gandia acudeix a la Fira de Londres - (foto 2)
  Gandia acudeix a la Fira de Londres - (foto 3)
  Gandia acudeix a la Fira de Londres - (foto 4)

  Gandia acudeix a la fira de Londres amb la finalitat d'augmentar la rendibilitat del destí i perllongar la seua temporada turística. La ciutat, en els dos últims anys, ha posat en ordre la seua oferta i ara es centra fonamentalment en la promoció en fires i esdeveniments turístics amb l'objectiu de tancar acords amb operadors que reposicionen la marca Gandia.

  Amb eixe objectiu, la capital de la Safor està present un any més, i ja van huit, a la fira del turisme de Londres, la World Travel Market 2017 London (WTM), que se celebra en les instal·lacions del recinte firer Excel London, del 6 al 8 de novembre.

  L'alcaldessa de Gandia i responsable de Turisme, Diana Morant, acompanyada de la técnica de Turisme, Olatz Megía, i el responsable de les Tourist Info, Salva Bellver, han mantingut reunions amb diferents touroperadors, empreses i agències on line amb la finalitat de promocionar el destí Gandia a les Illes Britàniques. Els encontres s'han produït amb Trasmediterranea, Expedia, Jumbo Tours, Minube, entre d'altres.

  A més a més, Morant també ha visitat les cadenes hoteleres amb pressència a Gandia i que han acudit a la fira, com RH i Magic Costa Blanca, que tenen cinc hoteles a la capital de la Safor. "És molt important que les empreses privades vinguen directament a la fira per a tancar operacions. Nosaltres, com a destí i administració estem del seu costat".

  A la fira s'ha donat a conèixer el vídeo promocional de la Comunitat Valenciana, en el qual Gandia té un important protagonisme. No sols eixen imatges del seu port, sinó també gent de la ciutat donant testimoni de les bondats del destí.

  El mercat britànic és el segon mercat internacional més important, que suposa el 25% del turisme de fora. "Hem vingut a Londres per a mostrar als operadors turístics tot el que Gandia pot oferir. Ja ens coneixen pel nostre sol i platja, i ara estan descobrint que Gandia es pot gaudir els 365 dies de l'any gràcies a tota l'oferta cultural, gastronòmica o mediambiental que tenim a la ciutat". Gandia, amb esta fita, pretén millorar les bones xifres que té amb este mercat.

  El britànic és un dels emissors menys estacionals de la Comunitat Valenciana i que menys ha variat la distribució dels seus viatges al llarg de l'any. Extén la seua temporada alta de maig a octubre, assolint el màxim volum d'arribades en juliol-agost. Les principals àrees de procedència dels turistes britànics que visiten la Comunitat són el centre del país i l'entorn de Londres.

  Sota el paraigua de la Comunitat Valenciana, a l'espai de València Turisme, estan venent-se amb molt d'èxit els recursos de Gandia, principalment els relacionats amb la cultura, el patrimoni històric i el medi ambient. Les empreses del sector turístic que s'han dirigit a l'estand s'han interessat fonamentalment pel sol i la platja, la cultura i el turisme de natura, sobretot, el senderisme.

  Gandia és l'única ciutat de la província a la Fira de Londres, a banda de València. L'alcaldessa ha indicat que s'ha desplaçat a Londres "per treballar, fer negoci i tancar operacions que revertiran directament a la ciutat de Gandia en els pròxims mesos".

  L'estand on està Gandia representada ha estat visitat pel ministre de Turisme, Álvaro Nadal; la secretària d'Estat de Turisme, Matilde Asían; el president de la Generalitat, Ximo Puig; el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; la diputada de Turisme, Pilar Moncho; el president d'Hosbec, Antoni Mayor; la regidora de Turisme d'Alacant, Eva Montesinos; i l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, entre d'altres.

  D'aquesta manera, Gandia arriba a este espai internacional de turisme de Londres, amb els següents objectius: vendre la reputació de Gandia com a poble mediterrani, experiències turístiques els 365 dies de l'any, posicionar l'oferta turística de qualitat i presentar el nou model que el govern municipal ha encetat, i que ofereix, com a complement del sol i platja, un producte especialment treballat per a un públic familiar, per a la pràctica de l'esport i amb els complements del ric patrimoni cultural, històric i mediambiental. "Esperem que amb totes les iniciatives que s'estan desenvolupant des del departament de Turisme i des del sector aconseguim la desestacionalització i la millora de rentabilitat del destí", ha comentat Morant.

  La fira, considerada l'esdeveniment més important d'Europa i fins i tot del món en turisme exhibeix les últimes novetats i innovacions relacionades amb el sector. En este espai, de fet, es donen cita les millors empreses i professionals de la indústria turística i s'estableixen importants negocis i contactes comercials. Hi ha més de 5.000 expositors i atrau al voltant de 50.000 visitants de la indústria dels viatges.

  Pujar