Enorme participació morada en la Volta a Peu d'Ador i pluja de podis

Enorme participació morada en la Volta a Peu d'Ador i pluja de podis - (foto 2)
    Enorme participació morada en la Volta a Peu d'Ador i pluja de podis - (foto 3)
    Enorme participació morada en la Volta a Peu d'Ador i pluja de podis - (foto 4)
    Enorme participació morada en la Volta a Peu d'Ador i pluja de podis - (foto 5)
    Enorme participació morada en la Volta a Peu d'Ador i pluja de podis - (foto 6)

El Club de Córrer el Garbí va participar de forma massiva en la VI Volta a Peu d'Ador celebrada aquest cap de setmana, el divendres a la nit. 66 atletes es van donar cita en la localitat veïna per a mostrar la força morada en acció, ja que van ser set els podis que es van arribar a aconseguir en aquesta trobada. Entre els podis, un de masculí, el de José Vidal que amb un temps de 31:06 va quedar en segona posició de la seua categoria. Però si d'alguna cosa estem també orgullosos és dels sis podis que van fer les dones del club. Natalia Blasco va quedar tercera amb un temps de 36:44. Natalia Campos primera de la seua categoria, Violeta Gómez segona, Xelo Mes primera de categoria, Antonia Giménez tercera i Kristen Franke tercera.

També va haver-hi atletes del Club de Córrer el Garbí que es van atrevir amb la 30 Volta a Peu d'Alzira celebrada el dissabte: Violeta Gómez, que repeteix podi en aquesta prova quedant segona i Víctor Vila i Javier Bernabé.