Dues places de finalista per al CA Safor Teika en el Campionat d’Espanya Junior

• Belén Sospedra va ser setena en els 60 m.t. i Irene González huitena en pes. La prova es va disputar el cap de setmana passat a Antequera

• Xavi Cabanilles i Marina Camps van competir amb la selecció valenciana al Campionat d'Espanya de Cross per Federaciones Autonómicas

MÉS FOTOS
Dues places de finalista per al CA Safor Teika en el Campionat d’Espanya Junior - (foto 2)

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir dues places de finalista en el Campionat d’Espanya Individual Sub20 (Junior) en Pista Coberta, el cap de setmana passat a Antequera; amb Belén Sospedra, que va ser setena en els 60 m.t. amb 8.71, i Irene González, huitena en pes amb 10.60. També participaren Neus Sansaloni (que va aconseguir passar a la final dels 1.500 m.l., on va ser novena), Laura Sanchis (13a en triple salt), i Borja Ortega, cinquè a la semifinal dels 3.000 m.l.

D'altra banda, Xavi Cabanilles, en categoria Sub16 (Cadet), i Marina Camps, en Sub18 (Juvenil), tots dos preparats per Carlos Ferrando, van competir amb la selecció valenciana al Campionat d'Espanya de Cross, diumenge passat a Getafe. Cabanilles va ser l'11è classificat, i Camps la 43a en les seues respectives categories. Aragó va aconseguir el triomf per equips, per davant de Castella-La Manxa i Catalunya.