elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia presenta ‘Divendres al Roís’

Gandia presenta ‘Divendres al Roís’
  • La primera edició del Pla de Dinamització del barri Roís de Corella es desenvoluparà durant els cinc divendres de maig, amb tallers, concerts i activitats per a tota la família

MÉS FOTOS
Gandia presenta ‘Divendres al Roís’ - (foto 2)

La presidenta de la Junta de districte deRoís de Corella, Esther Sapena, ha anunciat hui el llançament d'un projecte de dinamització del barri que començarà el pròxim divendres 3 de maig.

Aquest s’anomena ‘Divendres al Roís’ i té com a principal objectiu crear un ambient comunitari i dotar de vida la zona amb una gamma d'activitats que tindran lloc cada divendres del mes de maig.

«Les propostes es desenvoluparan en una ubicació diferent del barri cada vegada. Es tracta de fomentar el consum en les botigues i restaurants locals, contribuint a dinamitzar l'economia del districte», ha explicat l'edil.

A més, ha assenyalat, les primeres activitats del dia sempre començaran a les 18 hores, mentre que els concerts seran de 20 a 22 hores, de forma que «es vetlarà per la convivència amable amb els veïns i veïnes i s'incentivarà que les famílies coneguen nous llocs on poder sopar».

La programació arrancarà el 3 de maig, dia en què el número 1 del carrer Barcelona acollirà l'espectacle del mag Ferran Mas, que anirà seguit de l'actuació en directe de la banda 'Covergente'.

El següent divendres, dia 10 de maig, hi haurà un contacontes a càrrec de la companyia 'Estranya'. Després, el grup 'No som de Seattle' animarà a majors i menuts amb la seua música. El 17 de maig es prepararà un circuit viari a la nova plaça de la Salut, on més tard tocarà 'La Sede'.

Per la seua part, el número 36 del carrer Madrid serà l'escenari de les activitats del 24 de maig, que consistiran en un espai divertit on els xiquets i xiquetes podran jugar i pintar-se les cares i en l'actuació del grup 'Eñe'.

El 31 de maig hi haurà una batucada i un hollifest, que es faran al número 13 del carrer Madrid, així com un concert del cantant Alex Defe, que serà l’encarregat de tancar la iniciativa.

«Al final, també busquem descentralitzar. Tot el món coneix el Centre històric, però Gandia és molt més que eixa part de la ciutat. Tenim molts barris amb molta potència i cal que es donen a conèixer», ha assenyalat.

Sapena ha comentat que, si tot ix bé, es valorarà tornar a fer el projecte en octubre o, fins i tot, cada any. «Pense que, gràcies a la col·laboració de diverses entitats, hem aconseguit fer un paquet d'activitats molt interessant i divers. Per això, convide a tota la ciutadania a apropar-se al barri per gaudir de la iniciativa», ha finalitzat.

Pujar