22 de gener de 2020 22/1/20

Diana Morant: "Una societat no pot prosperar sense el coneixement i la innovació"

Diana Morant: "Una societat no pot prosperar sense el coneixement i la innovació" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Diana Morant: "Una societat no pot prosperar sense el coneixement i la innovació" - (foto 2)
  Diana Morant: "Una societat no pot prosperar sense el coneixement i la innovació" - (foto 3)

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha participat aquest matí en l'acte d'inauguració del Fòrum-i² que organitza el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.

  Una activitat organitzada amb l'objectiu de constituir-se en punt de trobada entre empreses, emprenedors, estudiants i titulats que busquen una oportunitat laboral i una projecció professional. En la present edició, s'ha comptat amb la participació de 30 agents entre emprenedors, empreses i grups de recerca del Campus.

  A més de les conferències, durant la jornada s'han presentat projectes com la Champi Women Racing, una iniciativa destinada a formar un equip de motociclisme on tots els seus membres siguen dones o el projecte promogut pels estudiants del CAU del Campus denominat "Un diabètic en el Dakar".

  Durant la seua intervenció, l'alcaldessa ha declarat que "l'ecosistema d'innovació que formen, mercantils, institucions i universitats es troben hui ací i és una oportunitat que hem d'aprofitar. Una societat no pot prosperar sense el coneixement i la innovació. Una ciutat com Gandia tampoc. El model d'innovació local compta amb tres actors fonamentals com són la ciutadania, la participació de les universitats (fonamentalment al campus de Gandia) i el sector empresarial" i afegia que l'emprendedurisme és necessari i fonamental. "Necessitem noves empreses i emprenedors que es llancen a l'apassionant aventura d'obrir un negoci. Necessitem espais com la I Fira de la Innovació i l'emprenedoria per facilitar aquest difícil repte".

  ocultar
  Diana Morant: "Una societat no pot prosperar sense el coneixement i la innovació"
  Pujar