elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club de Tenis Gandia acull la XLIX edició del Trofeu Memorial Manuel Alonso

El Club de Tenis Gandia acull la XLIX edició del Trofeu Memorial Manuel Alonso
  • Més de 100 jugadors i jugadores de la categoria sub-14 lluitaran per classificar-se al Campionat d'Espanya

MÉS FOTOS
El Club de Tenis Gandia acull la XLIX edició del Trofeu Memorial Manuel Alonso - (foto 2)

L'edil delegat d'Esports, Jesús Naveiro i el director de l'empresa de gestió esportiva Dectra, Toni Gil, han presentat la XLIX edició del Trofeu Memorial Manuel Alonso, campionat infantil de tenis de la Comunitat Valenciana que tindrà lloc entre l'11 i el 19 de maig a les instal·lacions del Club de tenis Gandia.

Sobre el torneig, el regidor ha assenyalat que "és el més important de la categoria sub-14 en l'àmbit regional". "Una vegada més, Gandia aposta per l'esport infantil per fomentar l'activitat física des de menuts i es promociona com a lloc per acollir esdeveniments esportius de tota classe".

La competició començarà aquest dissabte, dia 11, amb la fase prèvia. En aquesta etapa es decidirà quins esportistes passen al quadre final, que començarà a disputar-se dilluns, 13 de maig, i finalitzarà divendres. Els partits que es juguen al llarg de la setmana es faran entre les 10 i les 18 hores.

Durant la prova, més de 100 tenistes lluitaran per classificar-se al Campionat d'Espanya, que es disputarà a Rocafort entre el 8 i el 14 de juliol.

"Crec que, tenint en compte la importància del torneig i la quantitat de gent que hi assistirà, aquest beneficiarà molt Gandia, ja que les persones que vinguen de fora pernoctaran a la ciutat, consumiran, etc." ha comentat Gi qui ha recordat que l'entrada és gratuïta i ha convidat totes les persones a gaudir de la competició. "Els qui vinguen podran gaudir de les millors raquetes dels principals clubs de la Comunitat Valenciana i dels esportistes que, d'ací a uns anys, seran els que ens representen mundialment", ha finalitzat.

Pujar