elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El COVID-19 descendeix a xifres mínimes en l'Àrea de Salut de Gandia

El COVID-19 descendeix a xifres mínimes en l'Àrea de Salut de Gandia
  • Tan sols 3 contagiats segueixen en l'UCI i el virus a penes ha infectat a 2 persones en l'últim dia

La notable millora de la situació de la pandèmia del Coronavirus en el Departament de Salut de Gandia es manté.

Les xifres actualitzades diàriament indiquen que la tendència continua sent positiva des que es va superar el col·lapse provocat pels dies de Nadal.

A la ciutat de Gandia i en la resta de municipis de la comarca de la Safor s'ha passat de conviure al límit del col·lapse hospitalari per la incessant pujada dels pacients en l'UCI a gaudir d'una tranquil·litat continguda en l'actualitat.

Amb el pitjor moment de la tercera ona superat, l'Àrea de Salut de Gandia manté unes xifres mínimes de COVID-19, ja que en l'últim mes els nous contagiats no han pujat de la desena diària.

Cosa que és el mateix, el nivell de transmissió del Coronavirus entre els ciutadans de la Safor s'ha reduït dràsticament.

Un exemple clar són els únics dos nous infectats detectats en tot el dia d'ahir diumenge. Aquestes dades contrasten amb les pujades diàries que superaven els 100 casos positius jornada rere jornada tirant la vista arrere a penes dos mesos, coincidint amb les dates nadalenques.

Un altre dels aspectes clau que marquen el bon fer del Departament de Salut gandià és l'estat actual de l'Hospital Francesc de Borja, on a penes hi ha 7 persones contagiades combatent la malaltia.

Cinc d'ells estan en la planta dedicada al COVID-19, mentre que els altres tres romanen en l'UCI.

Els ciutadans que hui dia es troben en la Unitat de Vigilància intensiva de l'hospital gandià acumulen un temps considerable d'ingrés per les complicacions que els ha generat el Coronavirus.

Malgrat el bon avanç i de la millora notable de l'actual situació epidemiològica, Gandia i els municipis de la Safor marquen un futur moderat i prudent per a no tornar a patir les xifres de col·lapse registrades fa a penes dos mesos.

Pujar