27 de novembre de 2020 27/11/20

En coma després de ser agredit en una baralla a les portes d'un pub de Gandia

En coma després de ser agredit en una baralla a les portes d'un pub de Gandia - (foto 1)
  • Diverses persones van protagonitzar una batussa durant la nit del dissabte que es va saldar amb un ferit greu i amb la Policia Nacional de Gandia a la recerca dels agressors

Malgrat les estrictes restriccions que viu l'oci nocturn en l'actualitat, els successos negatius continuen protagonitzant la nit festiva i d'oci durant el cap de setmana.

Durant la nit del passat dissabte diverses persones van participar en una batussa a les portes d'un pub que es va saldar amb un dels protagonistes ferit de màxima gravetat.

Tal és el grau de gravetat del ferit que va ser “intubado” a la seua arribada a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia després de ser atés en el lloc dels fets.

Una vegada “intubado” a causa del seu estat crític, el ferit va ser traslladat en ambulància fins a la Fe de València, on va quedar ingressat i tractat d'urgència.

El ferit va entrar en coma a l'hospital de la capital valenciana, encara que amb el pas de les hores ha anat remetent el coàgul que li van ocasionar al cap els colps propinats pels agressors de la baralla.

Malgrat la seua evolució, de moment és prompte per a parlar d'una millora notable donat el seu greu estat. Després del succés, la Policia Nacional de Gandia ja ha agafat els comandaments de la investigació i de les diligències, per la qual cosa tracten com a prioritari trobar als agressors de la persona greument ferida en la baralla a l'eixida d'un pub de la capital de la Safor.

Pujar